Widok
Kapitalna szkoła, baaa, to mało powiedziane!! :)
Wielkie dzięki dla Was za wszystko - teoria w Topolówce. Bardzo fajne rozwiązanie dla osób z północy Gdańska - od razu jako gagatek z Oliwy ;-) skorzystałem z tej opcji. Systematycznie i z humorem. Teoria z Arkiem, który i na praktykę wziął mnie pod swoje skrzydła, hehe.
No i tu olbrzymie podziękowania - co mnie przewiozłeś po wszelkich możliwych egzaminatorskich pułapkach - to mnie przewiozłeś :)) Jak ktoś poważnie podejdzie do egzaminów wewn. w tej szkole i będzie słuchał masy wskazówek, uwag i dobrych rad od instruktorów to na pewno "nie zginie" ;-)
Chopaki uczą rozsądnej, bezpiecznej, ale dynamicznej jazdy - i to chodzi!
Do Arka walcie jak w dym - nie pożałujecie, super atmosfera, cierpliwy, simpatico, nauczy jak sobie radzić w najtrudniejszych sytuacjach.
Nie ma to jak zacząć dzień z Wojewódzkim i Figurskim na zetce, sprawić sobie nocny objazd stacji benzynowych czy przebijać się pod kościołem przez stadko bliżej nieskoordynowanych seniorów :> E, wcale się nie nabijam :)
Wielkie dzięki też dla Andrzeja - również super instr., świeże spojrzenie :) I dla Radka - za bonus w innym autku po obwod.:)
Najwyższa zdawalność w Gdańsku naprawdę nie bierze się z powietrza!!
Zdane za 1!
No i tu olbrzymie podziękowania - co mnie przewiozłeś po wszelkich możliwych egzaminatorskich pułapkach - to mnie przewiozłeś :)) Jak ktoś poważnie podejdzie do egzaminów wewn. w tej szkole i będzie słuchał masy wskazówek, uwag i dobrych rad od instruktorów to na pewno "nie zginie" ;-)
Chopaki uczą rozsądnej, bezpiecznej, ale dynamicznej jazdy - i to chodzi!
Do Arka walcie jak w dym - nie pożałujecie, super atmosfera, cierpliwy, simpatico, nauczy jak sobie radzić w najtrudniejszych sytuacjach.
Nie ma to jak zacząć dzień z Wojewódzkim i Figurskim na zetce, sprawić sobie nocny objazd stacji benzynowych czy przebijać się pod kościołem przez stadko bliżej nieskoordynowanych seniorów :> E, wcale się nie nabijam :)
Wielkie dzięki też dla Andrzeja - również super instr., świeże spojrzenie :) I dla Radka - za bonus w innym autku po obwod.:)
Najwyższa zdawalność w Gdańsku naprawdę nie bierze się z powietrza!!
Zdane za 1!
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców AS
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6