Widok

Kapitańska Rumia

Rumia Jachtowa Temat dostępny też na forum:
Kameralna inwestycja powstaje w zacisznej części Rumi. Ogromnym atutem jest naturalne zielone otoczenie domów i sąsiedztwo lasu. Jednocześnie z ulicy Jachtowej bardzo szybko dostać się można na przystanek SKM, co oznacza doskonałą komunikację z całym Trójmiastem.

W ramach inwestycji powstają budynki dwukondygnacyjne w zabudowie bliźniaczej. Na każdym piętrze znajdzie się oddzielny lokal ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hubert

Kupiłem mieszkanie w Koszalinie od orlex, wszystkie okna miały wadę, przyszło 2 panów, wycenili naprawę na 4 tys. I obiecali wymienić. Z wymianą Orlex zwlekał do czasu kiedy okres na wymianę się zakończył, poczym przysłali list informując mnie ze wymiany okien nie będzie, bo czas gwarancyjny się zakończył. Duża firma, a zachowali się jak dziady. Okna wymienię sobie sam, a dziad zawsze będzie dziadem. Pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zacisze ? Domki przy samych torach do tego trąbią tak, że wszystko się zmarłego by obudziły bo blisko przejazd kolejowy i peron... niezła inwestycja, powodzenia życzę kupującym.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mieszkam tam i mi jakoś nie przeszkadzaja jeżdżące pociągi. Okna są dobrze wygluszone, a poza tym można się przyzwyczaić do tego dźwięku.nie jest to mega uciążliwe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mieszkam na tym osiedlu od roku jestem bardzo zadowolona. Spokojna okolica jeśli chodzi o pociągi nie są uciążliwe. Czasem w nocy słychać towarowe jak przejeżdżają ale kompletnie nam to nie przeszkadza.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

mieszkanka

przy zamkniętych oknach nie słychać skm. Przy otwartych mi wcale nie przeszkadza, mocno tego nie słychać. Miejsc postojowych mogłoby być więcej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam jakieś 800 m od SKM i słyszę jak pociągi trąbią.. Nawet nie chce sobie wyobrażać co tam musi się dziać... Jeszcze przejazd kolejowy tak blisko. SZOK
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Opinie mieszkancow

Prosze o opinie osoby, ktore mieszkaja przy ulicy Kapitanskiej o jakosc wykonczenia mieszkan?

Czy mocno slychac sasiadow, przy danej grubosci scian?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też czekam na opinię, prawie kupiliśmy mieszkanko tam :) czekamy na info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak rachunki wychodza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakość materiałów w porządku. Ściany równe, wycekolowane. Nie słychać sąsiadów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakie duze sa ogrodki? czy salony sa od strony slonecznej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podobno ogrodki sa wspolne dla wszystkich 4 mieszkan? hahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wielkosc ogrodkow to spontan, zalezy jak wyjdzie ekipie budujacej ;).

Salony, w zaleznosci od ulozenia danego budynku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

babka z biura powiedziala ze ogrodki beda wspolne dla wszystkich mieszkan...czy to prawda?

Ogrodki sa dla mieszkan na parterze.

Pietra maja poddasza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Orlex podobno tak zapewnial a potem i tak ci z dolu zagarneli wszystko...

Nie mogli zagarnac, bo ogrodki sa finalnie ogrodzone, a wejscia sa z mieszkan parterowych.

Wystarczy zobaczyc wczesniejsze etapy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

o jakim etapie mowa ? Ja piszę o tym pierwszym etapie najbliżej ulicy, nie wypowiadam się o tym etapie oddanym w tym roku bo nie mam pojęcia jak tam było/jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Generalnie, mam na mysli obecne etapy :), tak, czy inaczej - logicznym dla mnie jest, ze ogrod to gestia parterow, poddasze - pieter.

Nie wyobrazam sobie, zeby kupic mieszkanie na niskim parterze I ktos obcy mialby mi po ogrodzie chodzic.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Widoki (6 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry