Widok
Karaoke Party
Powracamy do organizacji imprez Karaoke, które kiedyś cieszyły się dużą popularnością. Mamy nadzieję, że po dość długiej przerwie spotkają się one z Waszym zainteresowaniem. Formuła imprezy to na przemian muzyka grana przez DJ do zabawy i występy wokalne gości.
więcej
więcej
oooo!
kiedyś byłam na imperie karaoke w medyku, były to tez urodziny mojego kolegi... panowie grali jedynie do 11 i anie minuty dłużej mimo ze cała sala bawiła sie doskonale i zamawialismy 10 piosenek na przód kupując piwo i chcią im nawet doplacac zeby zostali, wiec o jakich my wieczorach karaoke mówimy skoro panowie czy panie właściciele nie potrafia zrobic nic zeby klub utrzymac
Dajcie spokoj
Na okraglo wyje jeden koles co ma jakies tiki nerwowe i wydaje mu sie ze spiewac umie .... szkoda uszu ... naprawde... jest tyle fajnych karaoke w tym saym czasie gdzie przynajmniej milo posluchac ... a nie tylko elvis ... dlugie blond wlosy rzymski nochal i wycie do ksiezyca zpoprawianiem wlosow srednio co 3 sekundy .... powiescie lustro koles potrzebuje ewidentnie
GioKar
Witam Wszystkich Serdecznie w Imieniu Kluby i Własnym. Prowadzę Czwartkowe Imprezy Karaoke od niedawna, zamierzam śledzić wasze opinie by impreza była jak najlepsza, by wrócił stary klimat śpiewania do późnych lub co lepsza wczesnych ;) godzin. Oczywiście będzie mogło mieć to miejsce jedynie wtedy gdy będzie Was dużo więcej niż obecnie. Jak na razie imprezy nie trwały krócej niż do godz 1.00 i nic nie stoi na przeszkodzie by czas ten poszerzać proporcjonalnie do liczby gości Medyka. Dziękuję za wszystkie opinię i z góry proszę by były one konstruktywne i obiektywne. Potyczki słowne, obrażanie siebie nawzajem, klubu i jego pracowników zostawcie mniej elokwentnym internautom emocjonującym się i szarpiącym w celu poprawienia kondycji swojej samooceny. Serdecznie Zapraszam wszystkich w czwartek na 21.00. W razie pytań i ewentualnych życzeń co do repertuaru czy opinii możecie pisać na mój prywatny adres. // Zdrowia i do zobaczenia.
poczciwy staruszek medyk
no cuz... opinia ..prosze bardzo.
nikt nie przyjdzie na karaoke bedac witanym tradycyjnym stwierdzeniem legitka albo 10zl ja rozumiem obawy szefostwa o klientele clubu ale od tego sa ochroniarze aby dokonywali selekcji kogo wpuscic a kogo nie no chyba ze to z zalozenia ma byc klub studencki...wiec jesli tak to pewnie tylko samo zalozenie szefostwu pozostanie...autsajder tez mial byc z zalozenia... ale ktos stwierdzil ze nie przezyja w wielkim swiecie clubow w gdansku...i dobrze stwierdzil,bo teraz klub zamykaja gdyz maja juz w srodku ponad stan gosci...po drugie medyk to zapomniany klub potrzebujecie porzadnego przewiewu zatrudnijcie fajnych djejow wymyslcie jakies ciekawe pomysly na imprezy a reszta to juz kwestia czasu po zaty zrobilo szefostwo sobie samo pod gore zamykajac klub na dlugo kazdy kogo sie spytam o medyk zniedowierzaniem sie mnie pyta czy medyk jeszcze istnieje...wiec reszta jezt zbedna...pozdrawiam i zycze powodzenia klubowi
nikt nie przyjdzie na karaoke bedac witanym tradycyjnym stwierdzeniem legitka albo 10zl ja rozumiem obawy szefostwa o klientele clubu ale od tego sa ochroniarze aby dokonywali selekcji kogo wpuscic a kogo nie no chyba ze to z zalozenia ma byc klub studencki...wiec jesli tak to pewnie tylko samo zalozenie szefostwu pozostanie...autsajder tez mial byc z zalozenia... ale ktos stwierdzil ze nie przezyja w wielkim swiecie clubow w gdansku...i dobrze stwierdzil,bo teraz klub zamykaja gdyz maja juz w srodku ponad stan gosci...po drugie medyk to zapomniany klub potrzebujecie porzadnego przewiewu zatrudnijcie fajnych djejow wymyslcie jakies ciekawe pomysly na imprezy a reszta to juz kwestia czasu po zaty zrobilo szefostwo sobie samo pod gore zamykajac klub na dlugo kazdy kogo sie spytam o medyk zniedowierzaniem sie mnie pyta czy medyk jeszcze istnieje...wiec reszta jezt zbedna...pozdrawiam i zycze powodzenia klubowi
Legitki
Witam. Dzięki za przedstawienie problemu. Zdecydowanie przychylam się do uwagi o selekcji. W moim przekonaniu powinno się to odbywać na zasadzie selekcji a nie legitymacji. Postaram się zaalarmować w tej sprawię i wierzę nie będzie to stanowiło większego problemu przegłosowania tej sprawy. Oczywiście jak tylko coś załatwię zostawię taką informację na forum. Serdecznie zapraszam Cie zyczliwy wraz z "bandą" znajomych na karaoke w medyku które z tygodnia na tydzień przyciaga więcej ludzi. Niech się stanie, medyk znów wielki.
Zdrowia.
Zdrowia.
Legitki
Witam. Dzięki za przedstawienie problemu. Zdecydowanie przychylam się do uwagi o selekcji. W moim przekonaniu powinno się to odbywać na zasadzie selekcji a nie legitymacji. Postaram się zaalarmować w tej sprawię i wierzę nie będzie to stanowiło większego problemu przegłosowania tej sprawy. Oczywiście jak tylko coś załatwię zostawię taką informację na forum. Serdecznie zapraszam Cie zyczliwy wraz z "bandą" znajomych na karaoke w medyku które z tygodnia na tydzień przyciaga więcej ludzi. Niech się stanie, medyk znów wielki.
Zdrowia.
Zdrowia.
Karaoke Party
Powracamy do organizacji imprez Karaoke, które kiedyś cieszyły się dużą popularnością. Mamy nadzieję, że po dość długiej przerwie spotkają się one z Waszym zainteresowaniem. Formuła imprezy to na przemian muzyka grana przez DJ do zabawy i występy wokalne gości.
więcej
więcej