Widok

Karaoke - nagroda niespodzianka

Karaoke - nagroda niespodzianka Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Karaoke - nagroda niespodzianka, - 1 marca 2007 godz. 20:00 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo mila inicjatywa

zwlaszcza,ze wstep wolny. to jedno z niewielu miejsc w gdansku, gdzie bedziesz mile zaskoczony.nikt o dziwnych preferencjach nie zrobi ci dziwnej uwagi, jestes tu mile przywitany, nie ma tu koksu, za to jest mila atmosfera i bardzo przyjemny wystroj wnetrza, nie mowiac o obsludze i przemilej szefowej.

Włodziu

..ach włodziu kolejne miejsce w ktorym jestes i w ktorym skazujesz biednych smiertelnikow na swoje dziwne dzwieki ktore nazywasz spiewem...Zalosne

kochana

wprawdzie jest to kolejnie moiejsce, z ktorego probujecie mnie wygryzc, sprowadzajac swoich utrzymankow, kolegow pedalkow i Gru Baulinę, ktora wprawdzie spiewa swietnie, ale co z duzo, to nie zdrowo, jak powiedziala meska utrzymanka Ken, majac na mysli zapewne siebie, zwazywszy na profil jego dzialalnoscizawodowo-osobistej, polaczonej z szetroko rozumianymi korzysciami natury materialnej- dalibyscie miejsca troche innym. Aha. Nie cpam, nie cpalem i cpac nie bede,a pani kozidrak sama pewnie cpa, bo juz w gazetach pisza, iz jest kosztowna prostytutka..Zinterpretowal to Z.L.StarowiczAha, Swinka, Alanis Morisette spiewa sie nie sopranem, jakby Ci cos ucieli.Bardzo mi sie podobala prezentacja twoich kolezanek i ich latarniane popisy made in HotelMarine badz heweliusz, gdzie zapewne obracaciesie w bardzo dolarowym towarzystwie.

hmmm

ja wpadłam na "chwilke "ze swoimi znajomymi karaoke to naprawde swietna zabawa a co dla niektorych szansa pokazania sie jednak ku mojemu zaskoczeniu hmmm.... lekka przeginka, do finału dostał sie prowadzacy!!!! sorki ale to troche do bani.... nie dosc ze szachowuje sie jak kretyn to jeszcze wchodz do finału.. lepiej od razu dajcie mu kase za final a nie przez caly miesiac za prowadzenie!!!!!!!!!!! pajace

...

co prowadzacy sie dostal do finalu ????!!!!!to juz sciema na maxa!!!!! pewnie to nagranie w hit fm to tez lipa!!! i zupelnie poza marginesem 10zl za wjazd na karaoke wlasciciele chyba oszaleli nigdzie w trojmiescie nikt nie kasuje za wjazd na karaoke(oprocz parlamentu ale oni moga bo u nich karaoke to pierwsza klasa i nie ma zadnych konkursow kto najladniej zaspiewal BO KARAOKE TO ZABAWA)

od mimi :)

hmmm zdecydowanie zgadzam sie z poprzednią wypowiedzią.Są zasady i prowadzący nie moze sie dostac do finału.... w powietrzu czuc dziwna atmosfere.Zła akustyka, prowadzacy do bani.... i w ogóle kicha.Jakas paulinka po szkole muzycznej sie dostala do finału.... ktora nauczyli spiewac hehe.Darek to ma głos- ten ktory powinien wygrac a nie jakas torba podróżna.Pozdrawiam wszystkich ktorzy uwielbiaja karaoke :) buziak

do Mimi.

Kazdy ma swoje gusta i o tym sie nie dyskutuje.Poza tym nie uczyłam sie nigdzie spiewac i nie wiem skad masz informacje o szkole muzycznej.Moze Ty masz jakis kompleks.Nie kazdemu musi podobac sie to jak ja spiewam ale to nie powod do obrazanie mnie tym bardziej ze nie znasz mnie a ja Ciebie.Karaoke to zabawa i nie trzeba nikogo obrazac za to kto jak spiewa.

dodam...

jeszcze ze moim skromnym zdaniem nagłosnienie jest bardzo dobre jak na karaoke:))I najwazniesze jest zeby sie dobrze bawic

to tylko zabawa!

Ludzie! Zgadzam się z Pauli! Karaoke to zabawa! Byłem wtedy w klubie gdy Paulina wygrała i uważam, że było to całkiem zasłuzenie. A skąd wiadomo, że ten cały Darek nie uczył się śpiewać gdzieś? Zreszta ja np nie jestem fanem jego spiewania. Ale to nie znaczy,że mam Go od razu obrażać. Trochę kultury osobistej. Nie znam ani Pauliny, ani Darka.Nie wiem jakimi są ludzmi. Wiem tylko, że dobrze śpiewają aczkolwiek śpiewanie Pauliny mi osobiście bardziej odpowiada. Uważam, że wynik karaoke był jak najbardziej sprawiedliwy. Oczywiście nie każdy musi się ze mną zgadzać, jednak nie ejst to powód aby kogokolwiek obrażać.
Osobiście ejstem w szoku jeżeli chodzi o niektóre wypowiedzi. Powinny być organizowane kursy z kultury osobistej.

...

Powinnam pozostawic to bez komentarza ale nie moge.....
Paulina śpiewa ślicznie , nie ważne czy się uczyła czy nie piosenki , które wybiera idealnie pasują do jej głosu i od razu widać , że dobrze się czuje na scenie... Darek też potrafi śpiewać i też umie sobie dobrać repertuar ... o żadnym z nich nie powinnam się wypowiadać bo znam oboje ...
co prawda Darka znacznie lepiej.
Myslę jednak , że porównywanie ich mija się z celem.... Oboje śpiewają sercem i to słychać w każdej piosence ale śpiewają inny repertuar ...
Zreszta ... czasem spiewają też razem i wierzcie mi nie ma między nimi jakiejś zawiści więc komentarze w stylu Darek powinnien... są myslę niezbyt na miejscu .....
Pozdrawiam Cię Pauli :)
Myslę , że Darek też.....
olej takie komentarze.... na przykładzie włodka wiemy jaki sens ma odpisywanie do zobaczenia pewnie gdzieś niedługo a tak poza wszystkim
ZDROWYCH SPOKOJNYCH USMIECHNIETYCH I ROZSPIEWNYCH PRZEDE WSZYSTKIM SWIAT
buzi

ah

i jeszcze jedno " jakas paulinka" "caly darek" - co to ma byc??
R A T U N K U .....

jaki k... prowadzący?!?

Niestety musze sie delikatnie wypowiadac. Ludzie "odczepcie" sie od mojej osoby. nie jestem osoba prowadzaca karaoke w lazio nie bylem i nie bede. jezeli wygladalo to innaczej to sory.
jestem zwyklym klientem, ktory przychodzi tam od samego poczatku karaoke w lazio. nie zycze sobie zeby ktos mnie oskarzal i oczernial oraz ubliżał jezeli tak robi to sam nie jest lepszy.
moze i nie spiewam najlepiej ale ja tam chodze po to by sie dobrze pobawic i nie mam zamiaru tego zmieniac.
jezeli komus to nie pasuje to sorki.

WESOLYCH SWIAT LUDZISKA!

hm...

kto powiedział ze na karaoke nie moga przychodzic osoby ktore spiewaja?to zabawa dla wszystkich!!!Widac ze ktos tu ma jakis problem bo nie udaje mu sie wygrywac.Jestem zwyczajna osoba i nie przypominam sobie ze spiewam zawodowo ale ok moze ja czegos nie wiem?To ze mam taki głos to nie moja wina a na kaaoke przychodze bo lubie tak samo jak Ty.Szkoda tylko ze Ty nie masz odwagi sie podpisac chociaz i tak podejzewam kim jestes włodziu....I tylko jakos Tobie przeszkadza moja osoba bo nie spotkałam sie nidgy z tym ze ktos mi powiedział ze chodze z podniesiona głowa...Pozdrawiam Gabi i Darka i wszystkim zycze wesołych swiat...

...

i teraz napisze cos co zapewnie dla Ciebie bedzie swiadczyc o tyj ze chodze z nosem do gory....Chłopie nawet Cie nie stac na to zebym zaspiewała na Twoim smietniku.....hahahaha

No właśnie!

Dlaczego to niby ludzie, którzy umieją śpiewać nie mogą występowac na karaoke. Czyli co? Czyli jeżeli to jest karaoke to tylko osoby wyjące niemiłosiernie do Księżyca mogą śpiewać? To jest zabawa dla wszytskich. Nie rozumiem dlaczego co poniektózy muszą swoje frustracje i smutki spowodowane niespełnionymi ambicjami wyładowywać na innych. I to jeszcze w taki najprostszy sposób-anonimowo w internecie. To zaczyna być po prostu żałosne.
Mimo to, wszystkim życzę Wesołych Świąt!

ha ha ha

paulinko, ja ci zycze duzo zdrowia szczegolnie jak siadziesz do wieczerzy i bedziesz JEŚĆ.ona nie umie spiewac przestancie ja chwalic albo ona sama na siebie takie mile rzeczy wypisuje,he he

...

wypisuj dalej i lecz swoje kompleksy ktorych chyba masz troszke za duzo:/

włodziu fajny gosc?Ty masz niezłe problemy z osobowoscia..

a na karaoke nie przestane jesdzic bo Ty mi tak mowisz.Nikt nie bedzie mi mowił co mam robic.tak wiec do zobaczenia na finale. I mam nadzieje ze na finale aspiewam z Darkiem time to say goodbye specjalnie dla Ciebie.

Inne tematy z forum Rozrywka

64. Bieg Westerplatte (11 odpowiedzi)

Ubiegłoroczna edycja Biegu Westerplatte pod wieloma względami przebiła wszelkie oczekiwania...

Morandi (4 odpowiedzi)

Już 27 listopada Gdynia zamieni się w taneczny parkiet za sprawą wyjątkowego koncertu zespołu...

Piknik "Bądź z nami" (3 odpowiedzi)

W niedzielę, 6 września 2025 r., w godzinach 10:00-15:00 zapraszamy do Parku Reagana w Gdańsku na...

do góry