Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zero Profesonalizmu wątek zamknięty Niedopuszczalne zachowanie właścicieli! Wykupiłam kolację w tej karczmie...
~diamonds
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

Restauracja godna polecenia wątek zamknięty Ostatnio trafiłam na małą imprezkę do tejże restauracji i powiem szczerze że...
~Lenna S.
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 października 2013

Wesele 12.09.2014 wątek zamknięty Nasze wesele odbyło się w 100% tak, jak sobie wymarzyliśmy. Dzięki...
~Teresa L.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 listopada 2014

klinet wątek zamknięty dramat nie polecam w karcie dania których nie ma czeka się długo drożyzna jak...
~ewa
-

dodano: 25 sierpnia 2014

Nasze Wesele 14.06. 2014 wątek zamknięty Witamy. Jeśli szukacie przytulnego, z klimatem miejsca na swoje wesele to...
~Iza i Rafał
-

dodano: 12 sierpnia 2014

wow!! wątek zamknięty Byłam tam przypadkowo... "po drodze". Zamówilismy karkówkę... powiedzieć, że...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2013

kobra3333@wp.pl - opinia wątek zamknięty Restauracja schludna, pachnie jeszcze nowością ale jak widać szefostwo się...
~kobra3333@wp.pl
5

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 lipca 2011

Zero dbałości o środowisko wątek zamknięty Jem obiad, a właściciele palą śmieci za restauracją...to nadaje się do straży...
~Majka
2

dodano: 21 lipca 2012

chrzciny wątek zamknięty Organizowalismy chrzciny syna, na większa ilośc osób- jedzenia było bardzo...
~ita
-

dodano: 26 marca 2012

Impreza andrzejkowa wątek zamknięty Witam serdecznie :) Impreze andrzejkowa moge spokojnie uznac na udana, zabawa...
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 grudnia 2011

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty No widzę tak zwani znawcy kotletów się odezwali. Mieszkam w Gdyni i nie ma...
~Rodzinka
-

dodano: 28 sierpnia 2011

casual z plusem wątek zamknięty To moja druga wizyta w "Sidle" i na pewno nie ostatnia. Obie nie planowane i...
~Latte
-

dodano: 28 sierpnia 2011

Świetna karczma z klimatem wątek zamknięty Bardzo sympatyczna obsługa, dania doskonałej jakości. Byłam kilkakrotnie i...
~Janina
-

dodano: 25 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry