Widok

Karczma Trzy Dęby - nie polecam

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Była tydzień temu na imprezie zorganizowanej w Karczmie na ok 100 osób. Spóźniłysmy się z koleżanką i mimo, że kelnerka powiedziała, że doniesie nam zupkę - nie zrobiła tego :(. A szkoda.... bo drugim daniem to dziecko by się nie najadło. Na osobę był mały kotlecik nie rpzesadzę jak miał 7 na 5 cm... surówki - objętościowo łyżeczka herbaty na osobę. ziemniaków było więcej ale nie posolone. Nic nie było doprawione a rpzypraw nie mieliśmy. Co dalej....dla jednej koleżanki nie starczyło kotlecika więc poprosiła kelnera by [rzyniósł jej z innego stołu. Na to on, żeby sama to zrobiła.... Bo u nas rpzy stole siedziało 10 osób a oni rozkładali jedzenia na 8. Donieść nam nie chcieli albo dołożyć, czy porcjować inaczej. Więc dupa. Deserek ...szarlotka ok. Równocześnie na stoliku postawiono 1 dzbanek kawy i 1 dzbanek herbaty na 100 osób. Ludzie sie rzucili, ale nie było po co....Kawę donieśli jak już wszyscy pogodzili się z tym, że jej nie będzie i zasłodzili się ciastkami nie mając nic do popicia. Przystawki tragedia.....MAJONEZ z JAJKIEM.... tak tak to była miska majonezu, w której ktoś znalazł 6 połówek jajka - podzielone na 8 osób (nbo biorę na nas że siedzieliśmy tam w 10). Chleb - koszmar... w koszyku był suchy chleb - same małe pajdeczki - na 8 osób może było 5 kromek!!!! w dodatku były małe bo chyba dopiero chlebek się zaczynał - także pech....aha chleb był zakryty pomiętolonym ręcznikiem papierowym - chyba wielokrotnego użytku. Jedyna fajną przystawką był półmisek wędlin bo było ich dużo - problem w tym że nie było chleba by to jeść.... była też sałatka jarzynowa każdy dziubnął po łyżce stołowej sałatki, a śledzi było mało i były przesolone. Wyszłam głodna.... koszmar normalnie.... Miejsce może przyjemne ale obsługa beznadziejna no i brak jedzenia.... Aha kiedyś podobno te imprezy ode mnie z pracy były organizowane w "Oleńce" i zawsze było dużo jedzenia, więc nie sądzę by tym razem poskompiono kasy na jedzonko.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to na Dzień Nauczyciela??

image
image
tak :)

ja ta sale mam na wesele.... i powiem tak... rezerwując sale zjedlismy tam obiad 1-dno daniowy i powiem ci ze obżarłam sie jak prosiaczek.....wielgaśny kotlet, super ziemniaki pieczone i do tego była kapusta gotowana na kwaśno coś w stylu bigosu ale bez mięsa i grzybów.... jedzonko REWELACJA.... nie wiem ile ci ludzie zapłacili za jedzenie ale ja byłam tez ostatnio na weselu za 130 zł i było rewelacyjne jedzenie. to menu w przyszłym roku ma kosztować 140 zł wiec na pewno je weźmiemy.... musiałaś kiepsko trafić ze tak mało dali... ja byłam zachwycona tym weselem na którym byłam.... jedzenia było dużo i bardzo smaczne....

image
image [/url]
no nie wiem.... czy tak mało zapłacili, słyszałam że dotychczas stoły uginały sie od nadmiaru jedzenia jak były organizowane w innym miejscu. No i obsługa fatalna, nie potrafili nam pomóc ani dogodzić czy rozwiązać prostego polecenia - przynieść kotlet ze stołu gdzie został. Kiedyś dorabiałam na studiach jako kelnerka więc bardzo mnie to uderzyło.

moja sis ma tam wesele w ta sobote wiec zdam relacje :)

Byłam na podobnej imprezie. Wysłałam e-mail,ale do tej pory nie ukazał się.
Myślę, że właściciele kontrolują wpisy ,bo ostatnie tylko pozytywne były w 2006 r.Negatywnych żadnych, a nie sądzę by ludziska cieszyli się z obsługi, zimnych pierogów, czy starego ciasta. Na 6 osób wyliczono 10 malutkich kawałków pieczonego ziemniaka, nie przyprawionego.To są specjały kuchni regionalnej, jak również udka z kurczaka o smaku grzybowym,na których gotuje się najpierw polewkę o smaku grzybów. Ale nie da się usunąć go z mięsa.Obrzydliwe! Ciasta podają stare, lub mrożone, bo są tak twarde.(sernik, szarlotka), pewnie po poprzednim weselu. Gdzie ta przemiła obsługa? kiedyś na obiad nota bene zupa grzybowa czekaliśmy chyba 45 minut. Gdy rezygnowaliśmy z zamówienia kazali nam płacić, bo niby dla nas gotowali.Koń, by się uśmiał! Mogłabym podawać jeszcze więcej przykładów jak traktowani są klienci.
moja sis miała tam wesele i wszyscy byli BARDZO zadowoleni takze z czystym sumieniem mozemy polecic ;-)
no i Gucio spisał się na medal!

EJ TRZEBA SIE LICZY ZE WESELE TRA CAŁA NOC I NA PEWNO BEDZIE WIECEJ JEDZENIA A NIE JAK NA JAKIMS DNIU NAUCZYCIELA GDZIE PEWNIE Z PIENIEDZY DZIECI Z KOMITETU SE NAUCZYCIELE IMPREZKE ZROBILI

beka no pewnie ze tak
dobrze ,ze to strare wypowiedzi z dawnych lat mieliście pecha teraz to karczma ma inna twarz na szczeście///
Właściciel się zmienił i na dobre to wyszło Karmie Trzy Dęby :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
na weselu nie byłam więc się nie wypowiem, ale byłam na obiedzie-pyszne jedzonko:)
[url=http://slub-wesele.pl/]image

[url=http://www.suwaczki.com/]image
Witam! Ja miałam wesele w Karczmie trzy dęby i ostrzegam!!!!!!!! Przed weselem byłam na imprezie walentynkowej w tej karczmie i było fajnie, jedzenia było duzo dlatego postanowiłam zrobic tam wesele. Jednakże na weselu była klapa!!!! Jedzenie nie świerze i nie zgodne z menu,na podanie drugiego dania goście czekali 20 minut!!!! Szefowa karczmy mówi co innego, a robi odwrotnie wszystko!!!! NIE POLECAM NA WESELA!!!!!!!
Witam. Uważamy sezon na "czarny PR" za rozpoczęty.
Pozdrawiamy niezadowolonych i życzymy szczęścia na nowej drodze życia.
P.S Naszych przyszłych klientów prosimy o zapoznanie się również z innymi opiniami na forum bądź bezpośrednio odwiedzeniu naszej karczmy.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry