Widok

Karczma "Viking" Stara Kiszewa - bardzo proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, wraz z narzeczonym zastanawiamy się nad zorganizowaniem wesela w Karczmie "Viking" w Starej Kiszewie. Niestety nie gościliśmy tam dotąd na żadnej imprezie, dlatego szukamy opinii o tym miejscu. Chodzi nam głównie o ilość i jakość jedzenia, sprawność obsługi, kontakt z właścicielami itp. Będziemy bardzo wdzięczni za informacje o tym miejscu. Pozdrawiam i czekam na opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tragedia jedzenie fatalne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jedzenie bardzo dobre, nie wiem skąd poprzednia opinia. Kontakt z właścicielką też bardzo dobry. Planowaliśmy tam zorganizować swoje wesele, jednak przeważyła niewielka ilość dostępnych miejsc noclegowych. Poza tym same +.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chcieliśmy wybrać sie tam kiedyś na obiad, jak na liczbę stolików tego dnia w Karczmie nie było dużo gości. Około 30 minut czekaliśmy na kartę, w końcu sami poszliśmy po nią do baru i usłyszeliśmy, ze nie możemy sami jej wziąć tylko musimy czekać aż podejdzie do nas kelnerka... Po kolejnych 15 minutach otrzymaliśmy wreszcie kartę. Zamówienia dań niedoczekalismy.... Łącznie w knajpie spędziliśmy ponad godzinę i nikt z obsługi sie nami nie interesował. Goście naokoło narzekali, ze zdążyli wypić herbatę, a nie doczekali podania zupy. Zaznaczam, że sale obsługiwało kilka kelnerek, a gości nie było specjalnie dużo.
Oczywiście nie wiem jak wyglądają wesela w tym miejscu, być moze jakoś obsługi ostatnio sie poprawiła, jednak tamta sytuacja zniechęciła nas do ponownych odwiedzin.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy jest tu ktoś, kto miał tam wesele?

VIKING jest SUPER !

Ja zdecydowanie polecam mieliśmy tam z mężem wesele i było super !!! nie wiem skąd ludzie biorą te opinie ale najlepiej się przejechać i zobaczyć wszystko na żywo my też tak robiliśmy, odwiedzieliśmy chyba z 15 obiektów i Karczma Viking zostawiła wszystkich w tyle :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jaki jest koszt wesela za 1 talerz, tak w przybliżeniu. Czy są niedaleko miejsca noclegowe dla około 100 osób ?
Hej. Czy moglabys sie odezwac na maila klaudia.dombrowska17@wp.pl

mam kilka pytan odnosnie wesela w karczmie VIKING , a widze ze wy jestescie zadowoleni :))
Mieliśmy tam dzień nauczyciela i powiem, że było wyśmienicie :) z kolei koleżanka miała tam wesele i też słyszałam że wszystko przebiegło bez szwanku także naprawdę warto :) a zespół już masz? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Będę w tą sobotę, zdam relację
Mialam wesele tam. Było super jedzenie smaczne, dużo. Wystarczy dobrze omówić wszystkie szczegóły żeby pozniej nie być zaskoczonym właścicielka bardzo kontaktowa, doradzi. Sala piekna dobrze się na niej bawi. Do tego pokoje w tym samym miejscu. Super.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ktoś, kto wystawia złą opinię o Karczmie Viking to albo tam nie był, albo (przeważnie) konkurencja, albo był na niezłej bani, ech ludziska. Byłem w sobotę więc : obiekt na 130 osób, czysty zadbany, kelnerzy bardzo grzeczni uczynni i w ogóle kultura, jedzenie mało że smaczne to jeszcze w ilościach ... nie do przejedzenia, ogródek z ławeczkami, czysto, zielono, czego jeszcze trzeba ??? Zdecydowanie polecam !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byliśmy tam dwa lata temu. Przejeżdżając, wstąpiliśmy na lody. Miła obsługa, szczególnie sympatyczny młody kelner, który dwoił się i troił, ale niestety czekaliśmy długo na zamówione lody. Jestem pewna, że długie oczekiwanie spowodowane było opieszałością pani przy barze, która miała przygotować lody. Wyszliśmy z mieszanymi uczuciami. Nie wiem, czy chciałabym wrócić tam jeszcze raz. Czuliśmy się zlekceważeni przez młodą kobietę obsługującą przy barze.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry