Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
A.Z. - opinia Beznadziejna przychodnia, niemiła obsługa, stary zdezelowany sprzęt.
~A.Z.
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 23 lipca 2022

Gośka - opinia Obsługa pacjenta jest bardzo dokładna, kompetentna, lekarze mają dobry...
~Gośka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 września 2021

Pacjentka - opinia Masakra , godzina spóźnienia a tylko troje umówionych pacjentów
~Pacjentka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 sierpnia 2021

M. - opinia wątek zamknięty Potrzebowałam pilnie zarejestrować tatę do kardiologa. Zadzwoniłam do...
~M.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 23 listopada 2020

okulistyka wątek zamknięty Moja 80 letnia mama na wizycie grudniowej u okulisty dr Judyty Aniśko...
~anna
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 marca 2018

dr Sawiniewicz super lekarz wątek zamknięty Kilka dni temu byłam w KARDIOTELU u kardiologa z dzieckiem.Szłam na wizytę z...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 grudnia 2017

Są jeszcze miejsca, gdzie pacjent traktowany jest poważnie wątek zamknięty Jak dla mnie, opieka medyczna naprawdę na wysokim poziomie: specjaliści godni...
~Marta Modnicka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

dobro które dajemy do nas wraca wątek zamknięty Byłam w dniu 17.01.2017 w przychodni i Panie z rejestracji były mi bardzo...
~Bożena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

opinia pacjenta wątek zamknięty Od bardzo dawna jestem pacjentką KARDIOTELU, korzystam z opieki kardiologa i...
~KRYSTYNA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 stycznia 2017

Operacja zaćmy wątek zamknięty Przede wszystkim zacznę od pani w sekretariacie, która zapisuje na zabiegi...
~kate
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

pulmunolog, internista wątek zamknięty W dniu 18.02.16 byłem na wizycie u dr Małgorzaty Grzywacz Płoska i ku mojemu...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 czerwca 2016

GoldenButterfly - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie chciałam polecić dr Kozłowskiego i całą przychodnię. Nikt nie...
~GoldenButterfly
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 października 2012

SJ - opinia wątek zamknięty Pisze w imieniu babci ktora mnie poprosila abym polecila goraco i bardzo...
~SJ
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 maja 2012

Przychodnia godna polecenia wątek zamknięty Skorzystalam z tej przychodni z mężem pare lat temu jestem bardzo zadowolona...
~Wanda z Kwidzyna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 czerwca 2009

Przychodnia godna polecenia wątek zamknięty Pragnę powiadomić wszystkich że jest w Sopocie przychodnia która...
~JACEK z Sopotu
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry