Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Artur - ocena nowy temat bardzo miłe i pomocne Panie z recepcji. Wizyta u Profesora Sabiniewicza pełen...
~Artur
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 18 grudnia 2024

Stanisław - ocena nowy temat Dr Kludkowska super , przychodnie oceniam na 5+, pozdrawiam Panie rejestratorki
~Stanisław
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Krzysztof - ocena nowy temat Jestem pacjentem dr Oberman od wielu lat wspaniała i profesjonalna dr !!...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dorota - ocena nowy temat Polecam dr Oberman, bardzo dokładna i rzeczowa pani doktor.Super podejście do...
~dorota
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Ania - ocena Podziękowania Paniom z rejestracji za profesjonalną i miłą obsługę za pomoc w...
~Ania
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 25 listopada 2024

Jolanta Ożechowska - ocena Bardzo polecam Przychodnię a w szczególności dr Janczurewicza, który szybko i...
~Jolanta Ożechowska
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 listopada 2024

Aldona - ocena Polecam bardzo serdecznie Panią dr. Oberman. Odpowiednią osobą w odpowiednim...
~Aldona
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 21 listopada 2024

pacjent - ocena polecam okulistkę doktor Sarnowską i pozdrawiam Panie z rejestracji
~pacjent
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 listopada 2024

Emilia - ocena Panie w recepcji bardzo miłe a w dodatku sami specjaliści polecam bardzo.
~Emilia
-

dodano: 24 października 2024

Katarzyna - ocena Profesjonalna obsługa lekarzy dermatologów i alergologów ,panie rejestratorki...
~Katarzyna
-

Artur - ocena Profesjonalna obsługa w rejestracji. Bardzo dobrzy lekarze specjaliści....
~Artur
-

Aleksandra - ocena Dr Oberman to młody ; wspaniały lekarz z powołaniem . Jestem w ciąży i czuję...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 października 2024

Mateusz - ocena Serdecznie polecam, dr Oberman najlepsza na Świecie-serdeczne pozdrowienia...
~Mateusz
-

dodano: 30 września 2024

J.G. - ocena Jestem pełna uznania dla pań pracujących w recepcji. Panie mają niezwykle...
~J.G.
-

dodano: 22 września 2024

Katarzyna S. - ocena Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie przy ul. Jana z Kolna...
~Katarzyna S.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 19 września 2024

Katarzyna S. - ocena Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt...
~Katarzyna S.
-

dodano: 19 września 2024

Marcin - ocena Wizyta u dr Sabiniewicza przebiegła ekstra profesjonalne podejście do dzieci....
~Marcin
-

dodano: 10 września 2024

Marcin - ocena Personel medyczny, lekarze i panie pielęgniarki są bardzo życzliwe, uczynne i...
~Marcin
-

dodano: 21 sierpnia 2024

Piotr - ocena Bardzo miła i pomocna obsługa w recepcji, Pan Doktor Janczurewicz spokojnie i...
~Piotr
-

Pacjentka - ocena Jestem stałą pacjentką przychodni z powodu odczulania, jestem zadowolona z...
~Pacjentka
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
76

74

wątków

do góry