Widok

Karmisz gołębie? To po nich posprzątaj

Opinie do artykułu: Karmisz gołębie? To po nich posprzątaj.

- Wystarczyło kilka dni lepszej pogody, by gdyńskie chodniki znów pokryły się odchodami. I to nie psów, ale nie wiadomo czemu dokarmianych gołębi. Może ci co tak chętnie je karmią, także po nich posprzątają? - pisze nasza czytelniczka, pani Katarzyna.Pani Katarzyna jest na urlopie wychowawczym i codziennie spaceruje po Gdyni ze swoją dwuletnią córką. I jest zdegustowana postępowaniem wielu osób, bezmyślnie - jej zdaniem - dokarmiających ptaki w mieście. Oto jej opowieść:Wystarczyło kilka dni ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś funkcjonalnym analfabetą

Ktoś wcześniej napisał że ptaki s****ą tam gdzie jedzą a inny płacze że ma o****ne auto. Gdzie tu logika? Gdyby ptak s**** tam gdzie zajada to auto byłoby obstukane a o****ni byłoby niczym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdyby mojej sąsiadce jakiś ptak nasrał na balkon przez mój karmnik to bym z sądu nie wyszedł. jej przeszkadza klamerka która mi

Z kupami kłopotu nie ma
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak wiaterek cię owieje to też powiesz że nad morzem to wichury że się mieszkac nie da?

Spadaj spowrotem na wschód jak ci nadmorze nie odpowiada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadzam się

Zgadzam się z Panią Katarzyna w 100 procentach.Moja córcia raz na spacerze na Skwerze biegła przed nami i odganiała ptaki, to się jakiś moherowy beret na nią rzucił- na 4 letnie dziecko, że ptaszki straszy!
dodam jeszcze, że denerwują mnie właściciele psów, co po swoich pupilkach nie sprzątają !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

Finalnie to jego kupa jest pod moim butem...

...na ubraniu moich dzieci i ich rękach. Kazdy właściciel psa powinien mieć na niego dokument toższamości i płacić dodatkowy pieniądz za sprzątaniee podwórek.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

kupą mości panie...

Jedni sprzątają po pupilach.Dzisiaj spotkałam sie z nowym trendem. Mianowicie to co zawinięte, zostawione tam gdzie popadnie. Młodzież szkolna posprząta w ramach akcji sprzątanie Ziemi. Lalunie w adikach, rabanach, nikach ignorują odchody swoich pupili......
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

a teraz sikorki wprowadzają się do domku na tarasie :-)

jak nabrudzą to posprzątam...
widok z kanapy jak się uwijają przy urządzaniu - bajka :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to za artykuł jakaś durna baba z durnym problemem idzie do pismaka i powstaje jeszcze bardziej durny artykuł. Nie macie o czym pisać tylko o takich głupotach. Poziom dna a nawet mułu, gorzej niż wp czy onet
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

lubię dokarmiać

ja gdy widzę, że sąsiad umył auto, czekam do wieczora i obsypuje pojazd ziarnem i kawałkami chleba. ptactwo zabiera się za to o świcie obficie racząc guanem lakier. mina tego nowobogackiego kretyna przy kurtuazyjnym Dzień dobry bezcenna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

ta, nie ma ja kilogram chleba na trawniku. zdecydowanie wyględą estetyczniej niz na chodniku. gdyby miejsce chleba był na trawnikach to nie siali by traw tylko rozsypywali okrucy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ptaszki

Przed blokiem w którym mieszkam (ul.Mostek) sz....ą,s...ą i ż....ą menele.Czy ptaszki mogą być gorsze?Straż Miejska nie reaguje.Mieszkam przy szambie,które stwarzają ludzie?!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

powiedz gdzie to robisz

ciągle szukam frajera, który da mi kasę na lakierowanie auta, a widzę, ze sie nadajesz robic za frajera
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

a posiadasz moze szczebel z drabiny która sniła sie sw. Antoniemu ? (CHYBA)

A MOZE TO BYŁ KOLIBER ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

I tym pieknym przyznaniem sie do winy zostaniesz skazany za dręczenie zwierzat

Jutro zgłaszam sprawe na policję , znajda cie pajacu w 5 min. Szykuj sie bo ja nie odpuszczam !!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kundlozol 1000

Heeeeeeee
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gołębie

Jeżeli komuś przeszkadzają gołębie i inne zwierzęta to najlepiej wybić i wytruć wszystko co się rusza a pozostawić tylko niezadowolone żyjątka /ludzi niezadowolonych z życia i przyrody/ i wszystko będzie OK. Zdechniemy sami prędzej czy póżniej.
Życzę Pani na urlopie aby jej dzieci jak dorosną mogły jeszcze kiedyś zobaczyć jakieś zwierze.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wg mnie odwrotnie

Wg mnie kiedyś czerstwiał, a teraz pleśnieje.
Dzisiaj na prawdę cieżko zrobić przysłowiową tartą bułkę.
Pleśnieje nawet chleb tostowy, jak po otwarciu nie zje się go w miarę szybko.
Nie wiem co ty tam jesz po dwóch tygodniach, ale zaczalbym się mu bardziej przyglądać...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry