Widok

Karolina Konkiel makijaż permanentny - proszę o opinię

Proszę o opinię osoby, które robiły makijaż permanentny u p. Karoliny Konkiel. Chcę się wybrać na brwi, ale nie ma nigdzie żadnych opinii ;/
Dziękuję bardzo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robilam i jestem bardzo zadowolona. Gabinecik fajny, pani tez bardzo mila i widac ze wie co robi. Doradzila mi ksztalt i kolor. Ja polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez robilam tam makijaz, tyle ze usta. Na stronie ma sporo zdjec (http://www.mcdu.pl mozna sobie poogladac jak robi. Ja jestem zadowolona.
Hej. Ja robilam brwi u pani Karoliny. Dla mnie super.
Zrobiłam makijarz pernamentrny brwi u p.Karoliny pod koniec listopada Jestem bardzo zadowolona z "pracy" jaką wykonała pani Karolina Mimo tego że robi bez znieczulenia to naprawdę nie boli .Bardziej bolało wyrywanie brwi ha ha..naprawdę.
Pani Karolina zna swoja pracę i bardzo polecam .Nie zawiodłam się .Teraz czekam jak długo będzie widoczny efekt.Mam nadzieję że przynajnmiej 2-3 lata .

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Gdzie wypełnić zmarszczki (21 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

do góry