Widok

Karolina - ocena

Praktyka u ratownika Temat dostępny też na forum:
Praca z dziećmi to ogromna odpowiedzialność, dlatego szkolenie z pierwszej pomocy u dzieci było dla mnie absolutnym priorytetem. Zdecydowałam się na kurs, który organizuje Praktyka u ratownika Piotr Zabielski i to był najlepszy możliwy wybór! Zamiast suchych teorii i nudnych slajdów, otrzymaliśmy ogromną dawkę praktyki. Pan Piotr doskonale rozumie specyfikę pracy w szkole i przedszkolu. Ćwiczyliśmy na fantomach algorytmy postępowania przy zadławieniach, urazach i utracie przytomności u najmłodszych. Jako ratownik medyczny dzielił się przykładami z życia, co sprawiło, że wiedza sama wchodziła do głowy. Atmosfera była fantastyczna, a wszelkie obawy przed działaniem w stresie zostały rozwiane. Z całego serca polecam ten kurs pierwszej pomocy pediatrycznej dla nauczycieli oraz placówek oświatowych w Trójmieście. Każdy pedagog powinien wziąć w nim udział!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Karolino, bardzo dziękuję za te wspaniałe słowa i zaufanie! Praca z najmłodszymi to ogromna odpowiedzialność, dlatego z wielkim szacunkiem patrzę na zaangażowanie pedagogów podczas szkoleń z pierwszej pomocy u dzieci. Bezpieczeństwo maluchów w przedszkolach i szkołach to dla nas absolutny priorytet.

Cieszę się, że mój kurs pierwszej pomocy dla dzieci pomógł rozwiać obawy i zbudował Pani pewność siebie w działaniu. Jako ratownik medyczny, w Praktyka u ratownika stawiam przede wszystkim na praktykę. Wierzę, że to właśnie intensywne ćwiczenia sprawiają, że w sytuacji nagłej i stresowej ręce same wiedzą, co robić.

Dziękuję za rekomendację! Z wielką przyjemnością zorganizuję kolejne praktyczne warsztaty dla nauczycieli w waszych placówkach oświatowych w Trójmieście. Życzę Pani spokojnej pracy.
Piotr Zabielski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry