Widok
Polecam, gorąco polecam - udział w tworzeniu podobnych filmów
Gorąco polecam ten film. Początkowo może się wydawać czerstwy, jak "x" niżej pisze, ale w trakcie rozwoju dla mnie wszystko staje się celowe. Dialogi i gra głównych młodych bohaterek rzeczywiście taka jest w zestawieniu z doskonałą grą sprawdzonych aktorów. Podobała mi się konstrukcja fabuły filmu.Film został zrobiony niskimi nakładami i pokazuje jak sobie, w takiej sytuacji, radzić. Wątki osobiste również są wartościowe. Obserwowałem zachowanie sali. Spoważniała na koniec. Bardzo dziękuję twórcom również za okazany szacunek dla ofiarodawców. Ten szacunek był widoczny na bieżąco. Ofiarodawcom raportowano postęp w realizacji filmu, aż do krótkiego sprawozdania z dystrybucji i planów na przyszłość. Jest bardzo przyjemnie zobaczyć własne nazwisko na ekranie!
Bardzo dobry film
I jest to niezwykła produkcja, w większości z datków ludzi -- wymienionych na końcu w napisach, setki osób.
Natomiast oczywiście kino odstawia propagandę i puszcza film w godzinach niedostępnych dla ludzi pracujących, a nawet uczących się. A potem powiedzą, że nie było zainteresowania! PRZESUNĄĆ FILM NA PÓŹNIEJSZE GODZINY!!!
Natomiast oczywiście kino odstawia propagandę i puszcza film w godzinach niedostępnych dla ludzi pracujących, a nawet uczących się. A potem powiedzą, że nie było zainteresowania! PRZESUNĄĆ FILM NA PÓŹNIEJSZE GODZINY!!!
autor ma rację- więc o co ci chodzi?!określenie kogoś leming jest tym samym
co określenie przez św.Pawła w swoich listach takich ludzi żyjących "według ciała" obecnie czytaj "lemingów". Może napisz do św.Pawła z pretensjami- co więcej on do Galatów pisał "o nierozumni Galaci"- w dosłownym tłumaczeniu- o głupcy. Cóż został jednym z największych świętych, o zgrozo zapis w orgunale greckim jest jak powyżej- i jakoś nie ma tam adnotacji o miłości bliźniego. Że nie wspomnę Pana Jezusa, jak zwyzywał faryzeuszów- zgroza! Więc jakoś mi się bardzo wydaje, że wcale nie jesteś katolikiem, tylko zwyczajnie się podszywasz, bo byś to wiedział co napisałem- i tyle w temacie