Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam , miła obsługa , szybkie gokarty i ciekawy tor.
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 września 2012

Mega jazda!!!! wątek zamknięty Muszę powiedzieć ze na tak szybkich kartach dawno nie jezdziłem. Start ze...
~Piotr
1

dodano: 8 maja 2012

Polecam! wątek zamknięty Witam, dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem, jeździłem z...
~Damian
-

dodano: 28 kwietnia 2012

polecam wątek zamknięty Karty idą jak złe! Nie to co w multikinie. Profesjonalna obsługa. Chłopaki...
~Radas
-

dodano: 23 kwietnia 2012

marek - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra konfiguracja toru, bardzo dobry sprzęt, obsługa SUPER, co ważne...
~marek
-

dodano: 18 marca 2012

super zabawa dla dziewczyn z Pro-Masaż-u wątek zamknięty kto by pomyślał, że Kart Team z Gdańska organizuje profesjonalne wyścigi...
~masażystki Pro-Masaż
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2011

polecam wątek zamknięty Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry sprzęt. Ciekawy tor. Ceny...
~zl
-

dodano: 24 czerwca 2011

dobre karty ! wątek zamknięty dotychczas jeżdziłem tylko u konkurencji z Sopotu. Kart Team ma zdecydowanie...
~msz
-

dodano: 16 marca 2011

SUPER wątek zamknięty byłem dziś z dziewczyną na jej urodziny. świetna, miła i kompetentna...
~rooseck
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 maja 2010

Adrenalina buzuje !!! wątek zamknięty Adrenalina buzuje! Urzadzilismy zawody na tym obiekcie i zabawa wypadla...
~BloodBin
-

dodano: 10 lutego 2010

polecam!!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Jeździłem na 3 torach w 3mieście i patrząc na...
~TommiB
-

dodano: 10 lutego 2010

ZABAWA wątek zamknięty TURBOZABAWA Szczerze POLECAM ten klub gokardowy z dwóch powodów: po...
~Grześ z Gdańska
-

dodano: 24 stycznia 2010

superrros! wątek zamknięty super zabawa!!! fachowa obsługa miłych panów i fajna adrenalinka dla dużych i...
~dzina felina
-

dodano: 24 stycznia 2010

Dlaczego NAJLEPSZY tor w trójmieście? wątek zamknięty To co piszę w pierwszych zdaniach to wynik mało zachęcającej opinii Bacy....
~Tomasz Burcon
-

dodano: 23 stycznia 2010

hehehe tak trzymac nie puszczac!! wątek zamknięty co to są za wypowiedzi?? czy ktoś z osób piszących ma pojęcie o ściganiu się?...
~Baca
1

dodano: 18 stycznia 2010

Polecam - byłem pierwszy raz na gokartach wątek zamknięty Pierwszy raz na gokartach - ja i mój 12 letni syn. Obsługa wykazała należyte...
~Alf
-

dodano: 21 stycznia 2010

SUPER SUPER SPRAWA !!!!!!!! wątek zamknięty Kolega mnie namówił i poszedłem ale uwierzcie mi nie mam czego żałować po raz...
~ZADOWOLONY
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 stycznia 2010

Świetna Zabawa w Kart Team wątek zamknięty Gorąco polecam Kart Team, świetna zabawa, super atmosfera, meeega szybkie...
~Romanista
-

dodano: 30 grudnia 2009

byłem - sprawdziłem - wrócę wątek zamknięty Panowie profesjonalnie podeszli do sprawy - opowiedzieli o technice,...
~Mega zadowolony ;]
-

dodano: 3 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

19

wątków

do góry