Widok

Karwiny brak przejazdu, 2h stania

Nie da się przejechać przez Karwiny;;; pół kilometra prawie 2h;;;; może prezydent by się wypowiedział dla mieszkańców co zamierza z tym zrobić;;;;; choć dla jego to pewnie;;;; obojętne bo on tam tędy nie jeździ;;;
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w korku stoi też wymiar sprawiedliwośći sędzia i prokurator
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Powinno się taki stan rzeczy zgłosić

W mojej opinii powinno się taki stan rzeczy zgłosić do burmistrza albo do jakiś władz bo mamy do czynienia z niedopuszczalnością stanu rzeczy a wysokie spowolnienie ruchu jest niekomfortowością dla mieszkańców i innych osób
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

chciało się taniego mieszkania

to teraz stoj w koreczku ;))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 41

Dzień w dzień

Jak dobrze że mogę korzystać z SKM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

DZIWI MNIE

że od 3 lat mamy paraliże drogowe w 3mieście powodujące paraliże naszego życia, a do tej pory nikt nie wniósł żadnego pozwu. Dowód od 3 lat jest tutaj na raportach, miliony świadków codziennie. Na serio nie ma w tych trzechmiastach nikogo, żadnej kancelarii, która by to dźwignęła?? Straty ekonomiczne (paliwo, utrudniona bądź uniemożliwiona praca, czyli zarabianie pieniędzy, zużycie auta), psychiczne (codzienne nerwy, frustracja, bezsilność), czasowe (nie możność normalnego funkcjonowania, umawiania się, realizowania planów, totalnie zmarnowany czas w aucie), zdrowotne (takie korki zatruwają niebotycznie powietrze, a to wszystko wdychamy codziennie), ekologiczne (zatruta atmosfera, nadmierne zużycie paliwa i innych trujących płynów eksploatacyjnych) itp.itd. można by wymieniać bez końca, bez końca przytaczać CODZIENNE ludzkie dramaty związane z niemożnością dotarcia gdzieś, spóźnianiem, odwoływaniem, czekaniem. Obudźcie się wszyscy, bobtu chodzi o Was i Wasze życie, a lepiej w tej kwestii nie będzie, jedynie gorzej. Jak nie zaczniemy WSPÓLNIE działać, zginiemy marnie, żeby nie powiedzieć tragicznie, w tych korkach :(((
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wy kierowcy sami się wytłuczecie, nikt nie musi pomagać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Niemądry komentarz... Tanie mieszkania na Karwinach... jasne..
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 6

O chollera

Wpis okuratny sprawiedliwy rzetelny i tak dalej i tak dalej przepraszam dla jego ze to powiedziałem i ogółem dziękuje za te wypowiedz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale znacznie droższe od tych na przedmieściach
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma miejsca dla wszystkich w Śródmieściu

Ktoś musi mieszkać na Karwinach
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma wypadku! To lanie asfaltu na karwinach przez prezydenta i jego nieudolne zarządzanie spowodowane !
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korki karwiny

Korki są ponieważ jest zwężenie ruchu na Karwinac h ponieważ MTM kładzie asfalt i zamknęło dwa pasy jest bajzel
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry