Widok
Kasia - opinia
Jakie jest jedzenie nie wiem i sie juz nie dowiem, bo po dzisiejszej wizycie w tym lokalu wiecej tam nie zajrze, chcialam skorzystac za oplata z toalety - 4 letniemu dziecku zachcialo sie do WC, ale uslyszalam od obslugi ze to nie toaleta publiczna i ze to odgorne polecenie i niepotrzebnie trace czas na rozmowe zamiast szukac innego miejsca do rozwiazania problemu... wielokrotnie korzystalam z WC w roznych restauracjach w Trojmiescie - bo dziecku z reguly zachciewa sie nagle choc chwile wczesniej jeszcze absolutnie mu sie nie chcialo i nigdy czegos takiego nie uslyszalam od obslugi lokalu
Moja ocena
cafe pizzeria & restaurant barbaresco
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Skoro twoje "wizyty w lokalach" wyglądają w ten sposób właśnie,że chodzisz z dzieciakiem po toaletach,to doprawdy nie wiem,po co pchasz się w ocenianie,skoro nie przyszłaś z zamiarem zjedzenia,a zgoła czego innego;).Jest tu gdzieś w ocenie "możliwość użycia WC przez nie-gości lokalu"? Nie? Ojej....no,dziwne....
Bardzo dobrze zrobili,że tak uzasadnili odmowę! Bo TO NIE JEST toaleta publiczna.No,ale oczywiście twój dzieciak to pępek świata...
Rozhisteryzowane mamuśki,dajcie na luz,ale nie,do was i tak nie trafi.
Bardzo dobrze zrobili,że tak uzasadnili odmowę! Bo TO NIE JEST toaleta publiczna.No,ale oczywiście twój dzieciak to pępek świata...
Rozhisteryzowane mamuśki,dajcie na luz,ale nie,do was i tak nie trafi.