Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - opinia wątek zamknięty Jakie jest jedzenie nie wiem i sie juz nie dowiem, bo po dzisiejszej wizycie...
~Kasia
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lutego 2013

Kuchnia to nie wszystko wątek zamknięty Piątkowy wieczór odwiedzamy Barbaresco.Kiedy dochodzi do zamówienia humor mi...
~Magda,Justyna,Piotr,Marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 marca 2013

mat - opinia wątek zamknięty Byłem! Wizyta ta na dlugo zapadnie w mojej pamięci. Jedzenie całkiem niezłe,...
~mat
-

dodano: 26 lutego 2013

Gorzej być nie mogło wątek zamknięty Czas oczekiwania na zupe 20minut Kucharz stojący przy barze pyta kelnerki czy...
~Piotr
-

dodano: 5 lutego 2013

Serdecznie polecam wątek zamknięty Bardzo przyjemne miejsce, miła obsługa, jedzenie przepyszne! Na pewno wrócę !...
~Gosia
-

dodano: 4 lutego 2013

NOWE MENU wątek zamknięty Jestem stałym gosciem Barbaresco,często przychodzę ze znajomymi,ostatnimi...
~paweł
-

dodano: 29 stycznia 2013

Barbaresco + nowe menu = super udane popołudnie!!! wątek zamknięty W zeszłą niedzielę udaliśmy się ze znajomymi do tejże restauracji. Okazało...
~dorota851
-

dodano: 22 stycznia 2013

, wątek zamknięty Pizza to dramat nie polecam zwykly szizel jak w tino czy innych pseldo...
~Slaww
-

dodano: 8 stycznia 2013

późna pora wątek zamknięty Ostatnia moja wizyta, po wcześniejszych udanych związanych wyłącznie z...
~luqc
-

dodano: 14 grudnia 2012

Świetna restauracja wątek zamknięty Pżyszedłem,zobaczyłem,zjadłem.Dobra cena,miła obsłóga i naprawdę dobre jedzenie
~Człowiek
-

dodano: 8 czerwca 2012

Późny wieczór wątek zamknięty Witam. Jestem Waszym klientem od dłuższego czasu, przeważnie biorę to samo...
~Marcos
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2012

Dobre miejsce na randkę wątek zamknięty Restauracja która można polecić innym, byłam na kolacji chłopakiem, potrawy...
~As
-

dodano: 1 marca 2012

Rodzinny obiad - TAK wątek zamknięty W dniu dzisiejszym zawitaliśmy do BARBARESCO zupełnie przypadkiem, szukając...
~Magda, Klaudia, Tomek
-

dodano: 26 lutego 2012

SZOK wątek zamknięty jedzenie smaczne, ale na wode czekałam 15 min, kolejne 30 min na przystawki,...
~sua
2

dodano: 11 sierpnia 2011

groszek z grilla :) wątek zamknięty wstąpiliśmy do Państwa z nadzieją na wyśmienity obiad,gdy koleżanka zapytała...
~Znajomi
4

dodano: 20 sierpnia 2011

Bardzo miłe miejsce :) wątek zamknięty Klimat cudowny, można siedzieć i siedzieć godzinami, przytulna atmosfera,...
~Karolcia
-

dodano: 29 stycznia 2012

Potrawy z charakterem wątek zamknięty Przyznam, że to miejsce wielokrotnie pomijałem wybierając miejsce na posiłek....
~B
-

dodano: 12 grudnia 2011

Jeden z lepszych lokali w Gdyni wątek zamknięty O istnieniu Barbaresco dowiedziałam się od mojego brata, który będąc pod...
~Kasia
-

dodano: 17 listopada 2011

Spoko opcja! wątek zamknięty Przystojny, miły, zabawny kelner! Jedzenie smaczne, ładnie podane, w...
~Monika
1

dodano: 4 lipca 2011

tak tak tak wątek zamknięty byłam w tej restauracji raz ! ale na pewno wrócę jeszcze. Nie wiem juz ktora...
~gdynianka
-

dodano: 29 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
78

46

wątków

do góry