Widok

SZOK

jedzenie smaczne, ale na wode czekałam 15 min, kolejne 30 min na przystawki, a na danie głównie wsumie 1,5 h- potrawy nie wymagały dużo czasu na przygotowanie, a lokal nie był pełny- inni klienci też tyle czekali.Ogólnie jest wiele restałracji gdzie można zjeść dobrze a człowiek zostanie obszłużony szybciej i milej
Moja ocena
cafe pizzeria & restaurant barbaresco kategoria: Pizzerie
obsługa: 1

menu: 4

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Droga klientko,

pisze Pani, że czekała Pani 15 min. na wodę i zbyt długo na jedzenie. Pani zdaniem potrawy nie wymagały zbyt dużo czasu na przygotowanie, i tu się zatrzymajmy przez chwilę...Nie wiem co Pani jadła ale w mojej restauracji wszystko jest przygotowywane od ręki iż używam tylko świeżych produktów, które niestety wymagają europejskiego czasu na przygotowanie. Wyjaśniam pani, iż to jest nie dłużej niż 30 min. od momentu złożenia zamówienia. I chcę też podkreślić, że była Pani w restauracji o wysokiej klasie a nie w barze szybkiej obsługi. Co potwierdzają pani słowa że jedzenie jest "smaczne". Jeśli chodzi o moją obsługę to nie mam do niej żadnych zastrzeżeń, ponieważ są to ludzie z doświadczeniem i znają się na tym co robią. Jest Pani pierwszą osobą, która ma coś do zarzucenia mojej obsłudze w restauracji. Pozdrawiam i zapraszam ponownie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gratuluję odpowiedzi.
Sam początek wszystko już o właścicielu powiedział.
Cytując: " Droga klientko" heehhh BRAVISSIMO
Nawet jeśli opinia jest ostra nigdy bym tak wulgarnie nie potraktował kogokolwiek kto był w mojej restauracji... I zawsze zwracał bym się per GOŚĆ.
ps: Nigdy nie oceniam restauracji to rzecz gustu a czasen losu.
CHętniej komentuję "menagieróf" i "Padronóf"
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry