Widok
ZWIERZ...Boże...nie musiałeś wspominac o tych ludziach nieszczęśliwych(!!!)...i o Kurcie...znam Go i do dzisiaj utrzymuje z Nim
Miałem podobne przeżycia...Ale nie chce pisać o nich!!! Bo po co??? Co to da innym???
Czyny się liczą...My!-nasze uczynk!i-NASZE BYCIE BLISKO TYCH, co POTRZEBUJĄ NASZEJ POMOCY !!! Nic więcej(!!!)...i nie czas przeszły jest w tym wypadku ważny!!!...ale chwila teraźniejsza...czas PRZYSZŁY...JEDYNIE...
...i jeszcze jedno...-nigdy bym nie oceniał Twoich wierszy...NIGDY bym publicznie ich nie potepiał (bo jaki cel miałbym wytyczyć???To nie ja byłbym...a "człowiek"...)...To Twoje życie ówczesne...to Twoje uczucia...myśli tamte...
Szkoda tylko, że zatraciłes tamtą wraźliwość...
I BÓG juz dawno dla Ciebie odszedł....I jeszcze smutniej mi...i FATE zapewne...
.
Czyny się liczą...My!-nasze uczynk!i-NASZE BYCIE BLISKO TYCH, co POTRZEBUJĄ NASZEJ POMOCY !!! Nic więcej(!!!)...i nie czas przeszły jest w tym wypadku ważny!!!...ale chwila teraźniejsza...czas PRZYSZŁY...JEDYNIE...
...i jeszcze jedno...-nigdy bym nie oceniał Twoich wierszy...NIGDY bym publicznie ich nie potepiał (bo jaki cel miałbym wytyczyć???To nie ja byłbym...a "człowiek"...)...To Twoje życie ówczesne...to Twoje uczucia...myśli tamte...
Szkoda tylko, że zatraciłes tamtą wraźliwość...
I BÓG juz dawno dla Ciebie odszedł....I jeszcze smutniej mi...i FATE zapewne...
.
S A M O T N A !!!!!!!...może to i banalne...może i tak bardzo naiwne...-gdy inni stwierdzą-na pokaz ! (ale ja mam to w
-W TEJ CHWILI!!!.......proszę...tak ogromnie Cie proszę...Potrzebują Cię CI, którym o Tobie mówiłem...I MY - tutaj w hydeparkutrójmiasto...!!! Błagam...nie odchodź...
Boże...wróć tu...TU-do NAS(i do mnie...)...
Boże...wróć tu...TU-do NAS(i do mnie...)...
a dlaczego Ona miałaby wracać do HP????
to nie jest jedyne miejsce na świecie, gdzie można być szczęsliwym i mieć przyjaciół. Znowu myslisz tylko o sobie. Nie o to chodzi, zeby czytała te nasze głupoty, tylko, żeby była szcześliwa w PRAWDZIWYM ŚWIECIE. Czy ktoś z was chociaż zaprosił ja na lody??? TAkie prawdziwe, słodkie i niewirtualne?
KNN tak nie rozumiem tego
nie rozumiem jak nierealne moze zastępowac realne.
Ludziom , którzy tego nie odróżniają (bo są zbyt niedojrzali i wrażliwi) nie powinno się wmawiać , że tutaj się spełniają i mają przyjaciół. A nie robic krecią robotę i jeszcze podjudzac.
A jeśli chodzi o "drugi raz"-cóż, mam tylko jednego siebie i nie mam zdolnosci odnawiania się jak jaszczurka. Nie mogę robić eksperymentów, aż się cały zużyję.
Ludziom , którzy tego nie odróżniają (bo są zbyt niedojrzali i wrażliwi) nie powinno się wmawiać , że tutaj się spełniają i mają przyjaciół. A nie robic krecią robotę i jeszcze podjudzac.
A jeśli chodzi o "drugi raz"-cóż, mam tylko jednego siebie i nie mam zdolnosci odnawiania się jak jaszczurka. Nie mogę robić eksperymentów, aż się cały zużyję.