Widok

Kaska

... chyba sama powinnas przejsc te testy... jesli uwazasz ze ktos ma mniejsze prawo do pisania tutaj niz Ty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wer

WRESZCIE ! Łatwiej ruszyć wagon kolejowy niż Ciebie . A może Ty jesteś ciężki hi hi , co gruby ??
P.S. kim jestem ? jestem Posti :))))
Pozdrowienia Fate :))))

Wyjaśnienie

Postregiment to nie Posti

Posti

Nie jestem ciężki ani "wagon" . I nie mów do mnie gruby
- bo nie jestem Wrrrrrrrr.

plagiat

jest naprawde dojrzalym facetem i naprawde wiek nie ma tu nic do rzeczy , jak sie ze zdumieniem przekonuję w tym Zoo-parku.
Nie wiem, czy czujecie podobnie, ale ja już boje się cokolwiek napisac.

Kotq

Zapodaj 2 różowe i będziesz pisał o wszystkim

Dziękuje KOCIE FILEMONIE...nie znasz mnie w ogóle...Może jednak przyjedź do tego mojego kochanego Gdańska(nocować bedziesz miał

zmienisz zdanie o ZOOPARKU(jak to pięknie nazwłałaś)...
...Jedynie Plagiat?...dobrze...niech i tak bedzie...
Niech tak będzie...

ZWIERZ...Boże...nie musiałeś wspominac o tych ludziach nieszczęśliwych(!!!)...i o Kurcie...znam Go i do dzisiaj utrzymuje z Nim

Miałem podobne przeżycia...Ale nie chce pisać o nich!!! Bo po co??? Co to da innym???
Czyny się liczą...My!-nasze uczynk!i-NASZE BYCIE BLISKO TYCH, co POTRZEBUJĄ NASZEJ POMOCY !!! Nic więcej(!!!)...i nie czas przeszły jest w tym wypadku ważny!!!...ale chwila teraźniejsza...czas PRZYSZŁY...JEDYNIE...
...i jeszcze jedno...-nigdy bym nie oceniał Twoich wierszy...NIGDY bym publicznie ich nie potepiał (bo jaki cel miałbym wytyczyć???To nie ja byłbym...a "człowiek"...)...To Twoje życie ówczesne...to Twoje uczucia...myśli tamte...
Szkoda tylko, że zatraciłes tamtą wraźliwość...
I BÓG juz dawno dla Ciebie odszedł....I jeszcze smutniej mi...i FATE zapewne...

.

....

.
Prawdziwie żyć

Zrastałem się z korzeniami chorych drzew
Czułem poprzez włosy ból wiednących liści
Schnące konary rozdzierały system nerwowy
Robactwo rozrywało tkanki zdrowego mózgu
Odczuwałem każdy ruch;każde zamknięcie szczęk
Konając z bólu zapomniałem zupełnie o sobie...

.

S A M O T N A !!!!!!!...może to i banalne...może i tak bardzo naiwne...-gdy inni stwierdzą-na pokaz ! (ale ja mam to w

-W TEJ CHWILI!!!.......proszę...tak ogromnie Cie proszę...Potrzebują Cię CI, którym o Tobie mówiłem...I MY - tutaj w hydeparkutrójmiasto...!!! Błagam...nie odchodź...
Boże...wróć tu...TU-do NAS(i do mnie...)...

KNN

dzięki za zaproszenie, ale drugi raz nie dam się nabrać

a dlaczego Ona miałaby wracać do HP????

to nie jest jedyne miejsce na świecie, gdzie można być szczęsliwym i mieć przyjaciół. Znowu myslisz tylko o sobie. Nie o to chodzi, zeby czytała te nasze głupoty, tylko, żeby była szcześliwa w PRAWDZIWYM ŚWIECIE. Czy ktoś z was chociaż zaprosił ja na lody??? TAkie prawdziwe, słodkie i niewirtualne?

Kocie...drugi raz...Boże...jakże mało wycierpiałeś...Spróbuj raz jeszcze...a może zyskasz PRZYJACIELA...może jesdynie życzliwą

przygoda Cie spotka...i ocenisz SAM-jaka???!!!...

Zaufaj pierwszym myslą...pierwszym...

Kocie...to własnie jest dla NIEJ cos nie wirtualnego-ten pieprzony HYDEPARK!!!...nie rozumiesz tego...***tak-zapraszałem Ją-na

...ale nie zdązyła przyjść...nie zdązyła sie ze mna spotkać...Lecz mam nadzieję, że jeszcze to nastąpi...

Kiwdul

lepiej sie pospiesz...

KNN tak nie rozumiem tego

nie rozumiem jak nierealne moze zastępowac realne.
Ludziom , którzy tego nie odróżniają (bo są zbyt niedojrzali i wrażliwi) nie powinno się wmawiać , że tutaj się spełniają i mają przyjaciół. A nie robic krecią robotę i jeszcze podjudzac.

A jeśli chodzi o "drugi raz"-cóż, mam tylko jednego siebie i nie mam zdolnosci odnawiania się jak jaszczurka. Nie mogę robić eksperymentów, aż się cały zużyję.

plagiat powiedz jej

że pozbycie się ciała niczego nie rozwiązuje. problermy są w duszy.
Problemy zostają, a znika instrument, dzięki któremu możesz próbowac je rozwiązać.

KNN nikt nie mówi że jesteś "na pokaz"

nie wątpię , ze jesteś szczery w swoich intencjach, ale tu trzeba też zastanowić się nad SKUTKAMI swoich czynów i słów. To jest oznaka dojrzałości wg mnie.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry