Widok

Kaski - gdzie jest szeroki wybór niedrogich kasków?

Szukam kasku do jazdy po mieście.
Cena do 150zł, obowiązkowa siatka przeciw robalom.

W sklepach typu Wysepka, Giant czy nawet Decathlon nie idzie dorwać żadnego kasku spełniającego moje kryteria. Albo kosztują ponad 200zł, a jak już pasują, to nie mają siateczki.

Nie mam zamiaru wydawać więcej niż 150zł. Mimo, że takie kaski z Biedronki czy Lidla, które kosztowały 50zł mogłyby mnie zadowolić...

Najlepiej na terenie Gdańska, ale może być całe Trójmiasto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz w stacjonarnym sklepie?
Czy Google Cie parzy?

http://bit.do/kaski

Kupując przez internet masz 14 dni na zwrot towaru jak nie będzie pasował.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Taa i zamiast poświęcić maksymalnie tydzień na objeżdżenie sklepów straci przynajmniej miesiąc jak nie będą pasowały na głowę. Już nie wspominając ile kasy będzie trzeba zamrozić, bo zanim sklep zwróci, to trochę czasu mija.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dokładnie.
Dla mnie to głupota bawić się w zwroty i tracić na to czas.
W najgorszym wypadku wolałbym przymierzyć droższy kask i kupić go taniej w internecie.

Poza tym nie lubię "januszować" jak Ty Aradash. Wolałbym załatwić to w bardziej uczciwy sposób niż narażać sklepy na stratę czasu i pieniędzy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
@zekker
Jak widzisz inne rozwiązanie to je podaj ;)
Przecież wyraźnie napisał, że w stacjonarnych sklepach w Gdańsku nie znalazł ;)
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Wyraźnie napisał, że nie znalazł w sklepach stacjonarnych kasku który go interesuje.
kaski z siatka sa w 4F , dzisiaj miałem taki w reku za 99,99 .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wymienione kilka sklepów, to według ciebie wszystkie sklepy w Gdańsku i okolicach?
Mogę podać więcej sklepów, ale nie mam pojęcia czy mają takie kaski i nie chcę wprowadzać w błąd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytamy ze zrozumieniem:
"W sklepach __TYPU__ Wysepka, Giant czy nawet Decathlon nie idzie dorwać"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sklepy bardzo ale to bardzo niechętnie realizują zwroty kasków rowerowych. Tłumaczą to tym, że kask uderzony może nie nosić żadnych śladów zewnętrznych i jednocześnie nie spełniać norm i źle chronić głowę.

Nie radzę kupować kasków wysyłkowo bez przymierzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli nie masz ochoty bawić się w wysyłki, polecam sklep Żuchlińskiego ul. Morska 360a Gdynia. Dawno nie byłem, ale jestem pewien, że jest szerszy wybór niż w wymienionych sklepikach. Sorry, ale w środku sezonu wybór w nich żałosny.

Ja wiem, nie potrafię czytać ze zrozumieniem, bo miało być w Gdańsku, ale może Największy Czytelnik Ze Zrozumieniem, Aradash mi wybaczy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
@mintbike:
Po co znów prowokujesz?

"bo miało być w Gdańsku"
"Najlepiej na terenie Gdańska, ale może być całe Trójmiasto."

"Ja wiem, nie potrafię czytać ze zrozumieniem"
Rzeczywiście nie posiadłeś takiej umiejętności... ;)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przyganiał kocioł garnkowi...

wyraźnie napisał

"Najlepiej na terenie Gdańska, ale może być całe Trójmiasto"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację.

W takim razie autor wyraził się nieprecyzyjnie. Może niech sprostuje GDZIE dokładnie szukał, to wypiszemy mu resztę sklepów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
@mintbike??? O Największy Czytelniku! Dlaczego błędnie przepisałeś mój skromny nick? Wszak piszemy go inaczej. Cóż za nieostrożność.
Niczego nie prowokuję, tylko wyprzedzam Twoje myśli.
Wiem, wiem spotka mnie za to kara. Ale jakoś wytrzymam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nadmienić warto również, że dowodem braku zrozumienia tekstu pisanego jest proponowanie zakupu w sklepie internetowym, zamiast na terenie 3miasta. No ale cóż, nawet GURU czytelnictwa ze zrozumieniem ma swoje słabsze momenty (albo za bardzo się pospieszył z "dobrą radą").
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Może i tak, ale obawiam się, że odpowiedź, jak to teraz bywa ma być jedyna możliwa... typu idź na ul.Taką i tam jest sklep Taki, w którym jest kask, którego szukasz ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obawiam się, że to niewykonalne ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie ośmieszaj się, z moim czytaniem wszystko jest perfekcyjnie.
Od razu i wyraźnie zapytałem czy MUSI to być sklep stacjonarny ;)

Jeśli nie - podałem alternatywę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z Twoim czytaniem o Największy Czytaczu-Szczekaczu wszystko jest perfekcyjnie? Tylko z przetwarzaniem informacji w mózgu słabo. Na szczęście nie tylko ja to w tym wątku zauważyłem.

Ośmieszasz się cały czas, dlatego lubię bekę z ciebie kręcić. Jesteś zwykłym, prymitywnym trollem, który nie odróżnia zakupów w Trójmieście od internetowych i bredzisz jak zwykle "obok" sedna tematu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry