Widok
floraska napisał(a):
> A w Chmielnie myśleliśmy o Czorlinskim - może coś
> słyszałyście??
> A Ty Kaszubka skąd konkretnie jesteś? Okolice Ostrzyc?:) Jeśli
> tak, to nie ma bata - musiałabyśmy się znać...
> Aha. Skoro miałaś ten reportaż, to już bez kamerzysty? Bo
> ostatnio słyszałam, że ktoś tak właśnie robi. Choć moim zdaniem
> kamerzysta jest niezbędny.
Czorlinski to dopiero jest maly w porownaniu z pensjonatem ostrzyckim
choc z obu knajpeczek widoczki sa przednie !!
jo Ostrzyce to sa moje okolice :) jak nazywa sie Twoj Brat?
My nie mielismy reportazu w trakcie wesela. Dopiero we wtorek po weselu na spokojnie pojechalismy sobie do wdzydz na sesje. Wybralismy B&W
Mag odpuscilismy byl drozszy.
Mielismy kamerzyste z Zukowa -Tom chyba
> A w Chmielnie myśleliśmy o Czorlinskim - może coś
> słyszałyście??
> A Ty Kaszubka skąd konkretnie jesteś? Okolice Ostrzyc?:) Jeśli
> tak, to nie ma bata - musiałabyśmy się znać...
> Aha. Skoro miałaś ten reportaż, to już bez kamerzysty? Bo
> ostatnio słyszałam, że ktoś tak właśnie robi. Choć moim zdaniem
> kamerzysta jest niezbędny.
Czorlinski to dopiero jest maly w porownaniu z pensjonatem ostrzyckim
choc z obu knajpeczek widoczki sa przednie !!
jo Ostrzyce to sa moje okolice :) jak nazywa sie Twoj Brat?
My nie mielismy reportazu w trakcie wesela. Dopiero we wtorek po weselu na spokojnie pojechalismy sobie do wdzydz na sesje. Wybralismy B&W
Mag odpuscilismy byl drozszy.
Mielismy kamerzyste z Zukowa -Tom chyba
A w Chmielnie myśleliśmy o Czorlinskim - może coś słyszałyście??
A Ty Kaszubka skąd konkretnie jesteś? Okolice Ostrzyc?:) Jeśli tak, to nie ma bata - musiałabyśmy się znać...
Aha. Skoro miałaś ten reportaż, to już bez kamerzysty? Bo ostatnio słyszałam, że ktoś tak właśnie robi. Choć moim zdaniem kamerzysta jest niezbędny.
A Ty Kaszubka skąd konkretnie jesteś? Okolice Ostrzyc?:) Jeśli tak, to nie ma bata - musiałabyśmy się znać...
Aha. Skoro miałaś ten reportaż, to już bez kamerzysty? Bo ostatnio słyszałam, że ktoś tak właśnie robi. Choć moim zdaniem kamerzysta jest niezbędny.
floraska ... jeśli chodzi o zespół na wesele ...
no ... wiesz jak jest ... każdy ma inny gust , kazdemu podoba się coś innego ...jedni bawia się przy biesiadzie a jeszcze inny przy współczesnej muzyce takiej jaka jest teraz modna...
prawda jest taka , że choćbyś nie wiem co robiła , to wszystkim w 100% nie dogodzisz !!! :):):)
jesli chodzi o mnie i o mojego Lesia .. nam, to co grają zespoły SAMI SWOI i GAMA itp. odpowiada w 100% (Gama bardziej bo znają j.kaszubski bardzo dobrze :))
znamy naszą rodzinkę i wiemy , że im też się bedzie podobało :)
zreszta widziałam jak super się wszyscy bawili na weselu przy SS :)
no ... wiesz jak jest ... każdy ma inny gust , kazdemu podoba się coś innego ...jedni bawia się przy biesiadzie a jeszcze inny przy współczesnej muzyce takiej jaka jest teraz modna...
prawda jest taka , że choćbyś nie wiem co robiła , to wszystkim w 100% nie dogodzisz !!! :):):)
jesli chodzi o mnie i o mojego Lesia .. nam, to co grają zespoły SAMI SWOI i GAMA itp. odpowiada w 100% (Gama bardziej bo znają j.kaszubski bardzo dobrze :))
znamy naszą rodzinkę i wiemy , że im też się bedzie podobało :)
zreszta widziałam jak super się wszyscy bawili na weselu przy SS :)
Naprawdę?:) To klimaty będziemy mieli podobne - MAG już zarezerwowany, Pensjonat sprawdzony (tylko mało jest tam miejsca, słyszałam??) a zespół Diament grał u mojej siostry - wszyscy byli zachwyceni:) Grali jeszcze w starym składzie, a z tego co wiem to teraz na tej bazie jest Diament z Zukowa i Bingo z Kartuz...Tyle że ja chciałabym, żeby nie było tak jak u siostry, stąd moje poszukiwania innego zespołu.
Uroczy ten kościółek w Pomieczynie:)
Salę mamy wstępnie zaklepaną w Chmielnie, jednak wciąż się waham i zastanawiam nad Pensjonatem Ostrzyckim (o ile wciąż mają wolne) - niby tam mało miejsca, ale te nasze 70 osób chyba wejdzie:)
Co do zespołu, to jeśli ma być 'swojsko', to będą Sami Swoi (jak już obejrzę tę płytkę w końcu - a propo's, może wiesz, ile oni biorą??) natomiast gdyby miało być bardzo egzotycznie, to myślałam o malibu latino, tyle że ktoś ich na tym forum tak zjechał, że już sama nie wiem:(
Salę mamy wstępnie zaklepaną w Chmielnie, jednak wciąż się waham i zastanawiam nad Pensjonatem Ostrzyckim (o ile wciąż mają wolne) - niby tam mało miejsca, ale te nasze 70 osób chyba wejdzie:)
Co do zespołu, to jeśli ma być 'swojsko', to będą Sami Swoi (jak już obejrzę tę płytkę w końcu - a propo's, może wiesz, ile oni biorą??) natomiast gdyby miało być bardzo egzotycznie, to myślałam o malibu latino, tyle że ktoś ich na tym forum tak zjechał, że już sama nie wiem:(
Witam,
my mielismy wesele w ubieglym roku na Kaszubach
dokladnie w Pensjonacie Ostrzyckim
Plus jejst taki, ze masz gdzie przenocowac gosci- szczegolnie jesli mowisz ze wiekszosc jest zamiejscowa
Pensjonat zaltwil nam kapele kaszubksa na 0,5h - tak zeby gosci zamiejscowych wprowadzicw klimat.
Orkiestre mielismy z Zukowa -zespol Diament graja duzo przebojow switwych :)
Jeli chodzi o fotografa torzeczywiscie MAG z Kartuz to figura ale sa dosc drodzy a poza tym robia zdjecia w studio.
Zlezy kto co lubi- my mielismy reportaz
Pozdrawiam
Ach zazdroszcze Wam tych przygotowan
my mielismy wesele w ubieglym roku na Kaszubach
dokladnie w Pensjonacie Ostrzyckim
Plus jejst taki, ze masz gdzie przenocowac gosci- szczegolnie jesli mowisz ze wiekszosc jest zamiejscowa
Pensjonat zaltwil nam kapele kaszubksa na 0,5h - tak zeby gosci zamiejscowych wprowadzicw klimat.
Orkiestre mielismy z Zukowa -zespol Diament graja duzo przebojow switwych :)
Jeli chodzi o fotografa torzeczywiscie MAG z Kartuz to figura ale sa dosc drodzy a poza tym robia zdjecia w studio.
Zlezy kto co lubi- my mielismy reportaz
Pozdrawiam
Ach zazdroszcze Wam tych przygotowan