Widok

Kat. C+E POLECAM ElkaSCHOOL LEPSZA niż inne konkurencyjne ośrodki!!!

Witam, do niedawna byłem kursantem innego ośrodka OSK P... niestety egzamin nie przebiegł pozytywnie ;/ Brak przekazania odpowiedniej wiedzy co do wykonywania manewrów na placu, ośrodek OSK P... do kursanta podchodzi chaotycznie, nie kontrolują, nie sprawdzają w efekcie nie zawsze poprawiają błędy! Sam plac manewrowy innego ośrodka OSK P... jest chaotycznie wymalowany, po 25h praktycznych moja wiedza była nijaka! Natomiast po wykupieniu 2h w Elka SCHOOL instruktor tego ośrodka już w pierwszych minutach trwania jazd wytknął oraz poprawił moje niedociągnięcia, przede wszystkim wytłumaczył na co mam zwracać uwagę, jak i ilustracyjnie zobrazował przebieg wykonywania manewrów, jak się ustawiać, w którym miejscu, i przede wszystkim na co zwracać uwagę!!! UWAŻAM ze w ciągu 2h Elka School wyjaśniła mi o wiele więcej niż instruktorzy tegoż innego ośrodka OSK P...! Po tych 2h egzamin zdałem bez większych problemów, doskonale wiedziałem jak mam się ustawić i na co zwracać uwagę, czego nie wiedziałem z pierwszym razem. Polecam Elka School C+E jak i C
Moja ocena
Elka School B,BE,C,CE kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu: