Widok

Katar u 2-latki - problem ze sciaganiem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moja corka dostala straszny katar,dmuchac nie umie, nie daje sobie sciagnac frida, psikam woda morska i na noc nasivin. Macie jakies sposoby zeby pozbyc sie tego kataru, wiem ze powinnam sciagac katar, ale nie chce jej tak katowac, strasznie placze i jest 2 razy wiecej kataru.Czy jest szansa ze katar sam zniknie, czy moze zrobic sie z tego cos zlego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny i jeszcze ten spray Wam polecam http://dziecko24.pl/artykul/235/4/MARIMER-HIPERTONICZNY---naturalnie-udraznia-nos w aptece sprawdzcie, czy na pewno dostalyscie "ta" wersje z czerwonym paskiem, bo z blekitnym jest dla niemowlat, a ten jest powyzej 18 miesiaca i sa nieporownywalne. Jest super wydajny i moim zdaniem najlepszy, a przetestowalismy juz chyba wszystkie Sterimar, Nivea itd.
ten marimer wyglada jak nasz physiomer baby którego nasz synek nienawidzi jeszcze bardziej od gruszki

mam pytanie do uzytkowników katarka - czy to urzadzenie działa podobnie jak gruszka

czy jest lepsze od gruszki w obsłudze i akceptacji przez dziecko

mój ostatnio nienawidzi wszelkiego hałasu z wyjatkiem tego który sam robi - ostatnio przeszkadzało mu jak ubijałam piane trzepaczka

i obawiam sie ze jak kupie katarek to równiez nie spodoba mu sie i bedzie jeszcze trudniej niz przy gruszcze

czy katarek sie wkłada do nosa jak gruszke - czy wystaczy przystawic do?

fride juz dawno odstawilismy

oczywiscie codziennie pokazuje mu jak dmuchac nosa ale jak nie chce to za niego nie wydmucham..
Katarek jest rewelacja i nawet jak dziecko się buntuje ;) to wystarczy dosłownie przystawić końcówkę (lub włożyć do noska na kilka mm) na 1-3 sekundy i gluty wyciągnięte :]

a tyle nawet siłą można przytrzymać dziecko :] Frida dobra - ale jak katar łatwo wychodzi i trwa stosunkowo krótko :]

gruszki nie używałam - trzymam się wersji zasłyszanej w SR, że to przeżytek ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

do góry