Widok
Wygląda na to że to jakiś wirusowy katarek, spróbuj prze 3 dni dawać Ibufen lub Nurofen co 8 godzin (dawkę wg wagi) bo on działa przeciwazaoalnie, do tego możesz dawać kropelki Nasivin i wapno, a jeśli po trzech dniach nie minie to ja by, poszła do lekarza. U nas jeszcze bardzo pomagają inhalacje z soli fizjologicznej.
Nasivin, stosować 3 razy dziennie, do nosa.Przez 4 dni maks.
Dziewczyny kiedyś pisały o stosowaniu domowych sposobów- garnek z gotowana woda i sól do tego, koło łóżeczka, gdzie maluch śpi.
Jeszcze chyba był rozgnieciony czosnek, w pieluszce przy łóżeczku.
Jak już wszystko nie działa u Was, to próbuj naturalnie.
Dziewczyny kiedyś pisały o stosowaniu domowych sposobów- garnek z gotowana woda i sól do tego, koło łóżeczka, gdzie maluch śpi.
Jeszcze chyba był rozgnieciony czosnek, w pieluszce przy łóżeczku.
Jak już wszystko nie działa u Was, to próbuj naturalnie.
Ja podaje wapno zawsze Sanosvit, wit C i smaruje wieczorem plecki i klatke piersiowa i stópki maścia pulmex baby
Oprocz tego sol fizjologiczna do noska, mokra pieluszka na lozeczku podczas spania, wietrzenie pokoju i jak jest ladna pogoda to spacerki, ktore dzialaja jak krople do nosa (tak mawia moja pediatra) :))
Ale niestety u nas katar zawsze trwa i tak minimum 4-5 dni, na szczescie nigdy nie zmienil sie w nic powazniejszego!
Oprocz tego sol fizjologiczna do noska, mokra pieluszka na lozeczku podczas spania, wietrzenie pokoju i jak jest ladna pogoda to spacerki, ktore dzialaja jak krople do nosa (tak mawia moja pediatra) :))
Ale niestety u nas katar zawsze trwa i tak minimum 4-5 dni, na szczescie nigdy nie zmienil sie w nic powazniejszego!
ja to kupilam niedawno i podłączam - tam jest jakis system ktory zmienia ciąg, ja mam dodatkowo regulacje ssania w odkurzaczu
frida ... tez dobra aledlugo zeby kozy wyciagnac i koncowka jezyka juz miala jakis stan zapalny ze nawet mowiwnie doprowadzalo mnie do łez
a teraz rach/ciach i kozy w rurce - w max 3 sek a nie w 3 minuty (fridą)
:)
frida ... tez dobra aledlugo zeby kozy wyciagnac i koncowka jezyka juz miala jakis stan zapalny ze nawet mowiwnie doprowadzalo mnie do łez
a teraz rach/ciach i kozy w rurce - w max 3 sek a nie w 3 minuty (fridą)
:)
Ja na katar zwykle stosuję Nasivin, ew. Disnemar do nawilżania i maść majerankową.