Widok

Kataryniarze - Kabaret Łowcy.B

Kabaret Łowcy.B to nietuzinkowy i zwariowany twór satyryczny... zaskakują, improwizują i nie są do końca do przewidzenia... bawią się warsztatem i przy tym wszystkim wysyłają ogromne dawki absurdalnego humoru... absurdalnego, ale autentycznego. Dzięki takiej wiązance gwarantują relaks i śmiech do rozpuku...A skąd się wzięli?Sami widzą to tak......i nagle pośród prastarych, lekko podstarzałych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

porazka

Ludzie , to był totalny niewypał, porażka po całości

ale z was kicha

improwizowac to trzeba umniec. może i jesteście śmieszni ale na sląsku .

Łowcy

Byłam w towrzystwie osób reprezentujących 3 pokolenia i wszyscy się dobrze bawili. 90 minut absurdalnego humoru, to jest własnie to. Super, polecam.

Łowcy.B

Szkoda że tak którtko... ;(

dodawanie i odejmowanie ulamkow:)

wlasnie przejzalam sobier wasze dokonania w Polszcze naszej niedobrej i bidnej jak kram ze stragana ,,,,,,,
he he he,,oddajcie notatki bo dla dziecka sie przyuda,,,
pozdrawiam Was tak po irolsku!
jesien! z pokoju 112:):):):):)
noi z tej okazji sle zyczenia swiateczne,,krismasowe,,cobyscie sie przeedli na maksa tych polszkich dobrych piernikow za mnie,,,,i nowego szczesliwego,,,i magistrow obroncie wkoncu bo zaraz zima bedzie,,,pa, jesien:)
do zyczen pewnie dolaczylaby sie dzasta,,ktora mieszka wies irolska dalej stad....

łowcy...(serc..........

Oni są zaje.....fajni :) dla mnie są najlepsi z kabaretowej sceny. nigdy wcześniej nie znałam takiego śmiesznego kabaretu... Oni mają swój świat, wyróżniają się i właśnie o to chodzi.....................

cudo! :)

cudnie bylo.
a kilkakrotne zaczynanie starego portfela doprowadzilo mnie do lez :)))))))

Byliśmy dzisiaj w Sopocie no i ok, - jak komuś odpowiada pseudoabsurd. Na 120 minut (z bisami) 3 skecze dobre (jeden lepszy - gospel,a dwa takie sobie - w końcu scenki w autobusach z pijakami widzieliśmy nie raz) to trochę słaba średnia. Skecze jakby nieprzemyślane, niedopięte do końca, niepołączone i zdecydowanie nieabsurdalne. Zaśmiewanie się z niczego od pierwszego momentu - hmmm, jak dla mnie na maxa na siłę. Konwencja 6 głupkowatych kolesi, grających lekkich nie dorozwoii. Dodatkowo skecze oparte na prostych sprawach, na kwestiach zaczerpniętych z internetu albo slangu młodzieżowego. Jak je powtarzamy w życiu codziennym to ok ale jak na kabaret to za słabo. jeden ze skeczy - przerywaczy: Przychodzi baba do lekarza z szybą w głowie i puenta: szyberdach. Niestety wokół czegoś co nie jest śmieszne nie udało się zbudować zabawnej historii, chociaż były próby. Można pójść ale bez przesady z tym zaśmiewaniem się. Zdecydowanie nie inteligentny humor - ale nie to jest wyznacznikiem dobrego kabaretu. Chłopaki wysilcie się - to już duże sceny a nie przeglądy studenckie.

Inne tematy z forum Rozrywka

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (7 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...

Nagrobki grają Jagódki | koncert i warsztaty robienia transparentów (3 odpowiedzi)

Instytut Kultury Miejskiej zaprasza na Nagrobki grają Jagódki | koncert i warsztaty robienia...

Rod Stewart (4 odpowiedzi)

Sir Rod Stewart, legendarny dwukrotny laureat Rock & Roll Hall of Fame, piosenkarz i autor...

do góry