Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra W. - ocena Pani Katarzyna kompleksowo zajęła się naszą sprawą. Otrzymaliśmy ogrom...
~Aleksandra W.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 31 stycznia 2025

Krystian - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Katarzyny. Kontakt do niej znalazłem w...
~Krystian
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 31 stycznia 2025

Zuza i Fabian - ocena Kiedy zaczynaliśmy naszą przygodę z zakupem mieszkania, nasza wiedza o...
~Zuza i Fabian
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 grudnia 2024

Izabela Barańska - ocena Z całego serca polecam! Wszystko bezproblemowo, sprawny kontakt z Panią...
~Izabela Barańska
-

dodano: 11 grudnia 2024

Wojciech - ocena Z czystym sumieniem polecam panią Katarzynę. Dla partnerki i dla mnie była to...
~Wojciech
-

dodano: 9 grudnia 2024

Kamil - ocena Absolutnie polecam p. Kasię. Niestety miałem wcześniejsze doświadczenia z...
~Kamil
-

dodano: 7 grudnia 2024

Mateusz - ocena Trafiłem na panią Kasię dzięki koledze. Chciałem przenieść kredyt hipoteczny...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 23 listopada 2024

Aleksandra - ocena Pani Katarzyna Murglin to najlepsza Osoba, którą mogłam spotkać na swojej...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 3 listopada 2024

Zachariasz - ocena Jestem niezmiernie szczęśliwy że Pani Katarzyna pomogła nam w otrzymaniu...
~Zachariasz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 7 września 2024

Martyna - ocena Bardzo serdecznie polecam współprace z Panią Kasią! Pani Kasia ma bardzo...
~Martyna
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 2 września 2024

Marcin - ocena Najlepsi doradcy jakich możesz znaleść! Pomogą w każdym przypadku, wspierają...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 12 lipca 2024

Hanna - ocena Pani Katarzyna była profesjonalna od początku do końca. Początek naszej...
~Hanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 grudnia 2023

Dawid - ocena Serdecznie polecam. Procedura kredytowa przebiegła bezstresowo z Panią Kasią
~Dawid
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 listopada 2023

Tomasz i Kamila - ocena Ogromne podziękowania dla Pani Katarzyny za profesjonalne i indywidualne...
~Tomasz i Kamila
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 listopada 2023

Karolina Siupka - ocena Trudno jest opisać jak dobrze pracowało mi się z Panią Kasią! Ogromny poziom...
~Karolina Siupka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 października 2023

Maeryn - ocena Współpraca z Panią Kasią to w skrócie ogromne poczucie bezpieczeństwa i...
~Maeryn
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 września 2023

Dominik Zakrzewski - opinia całkowicie szczera opinia - absolutna rewelacja Przez cały czas współpracy...
~Dominik Zakrzewski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 lipca 2023

Ewa - opinia Gorąco polecam Panią Kasię. Dotychczas miałam okazję współpracować z kilkoma...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Małgorzata Ś - opinia Z pomocy i usług Pani Katarzyny Murglin korzystałam w 2021 roku. Był to...
~Małgorzata Ś
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 maja 2023

Marzena Waliszewska - opinia Pracuje w banku od ponad 30 lat z panią Kasią wspópracuje od 10 lat...
~Marzena Waliszewska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 kwietnia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry