Widok
Katarzyna Ś. - ocena
Korzystałam z usług tej kancelarii na obu etapach postępowania upadłościowego (którego rozstrzygnięcie przypadało na XII 2023 roku). Cały ten czas byłam pod wrażeniem ofensywności, skuteczności i rzetelności tego Zespołu. Zawsze miałam z Nimi poczucie bezpieczeństwa. Wynikało to z tego, że w momentach newralgicznych wykazywali się terminowością, niezawodnością i skutecznością. Zagubiona w toku życiowych tarapatów czułam ulgę, że reprezentują mnie profesjonaliści i nie miałam wątpliwości, że dobrze zrobiłam prosząc Ich o pomoc. W toku postępowania miałam przyjemność korzystać z pomocy Pani Justyny Nowak-Trojanowskiej, Pana Michała Urbana i Pana Filipa Kozika. Tak się złożyło, że po pozytywnym dla mnie rozstrzygnięciu mojej sprawy przez sąd znalazłam się w szpitalu w krytycznym stanie zdrowia. Kancelaria, chociaż to było już poza zakresem naszej współpracy, zapewniła wówczas mojemu mężowi wsparcie merytoryczne a także oboje (ja i mąż) doświadczyliśmy mnóstwa wyrazów empatii i życzliwości ze strony wyżej wymienionego Zespołu. Jestem i będę zawsze wdzięczna za wybawienie mnie z tarapatów oraz za zwykłą, ludzką autentyczną dobroć. Katarzyna Ś.