Widok

Katarzyna - ocena

Z ogromną przyjemnością chciałbym podziękować Panu Rafałowi Żurawskiemu z Gantry House za profesjonalną pomoc przy sprzedaży mieszkania.
Pan Rafał wykazał się ogromnym zaangażowaniem na każdym etapie współpracy. Z dużą cierpliwością i w przyjemnej atmosferze przeprowadził mnie przez wszystkie niuanse prawne. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu cały proces przebiegł niezwykle sprawnie. Jestem przekonana, że bez jego wsparcia przebrnięcie przez wszystkie formalności, byłoby dla mnie niezwykle trudne. Doceniam jego rzetelność, dostępność oraz indywidualne podejście.
Serdecznie dziękuje za pomoc i z czystym sumieniem polecam usługi Pana Rafała każdemu, kto szuka kompetentnego i godnego zaufania agenta nieruchomości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję za tak ciepłe słowa i zaufanie! To była dla mnie ogromna przyjemność móc Pani towarzyszyć w procesie sprzedaży mieszkania. Cieszę się, że mogłem pomóc przejść przez wszystkie formalności w sposób spokojny i uporządkowany.

Takie opinie są dla Nas największą motywacją do dalszej pracy. Dziękuję za polecenie i życzę wszystkiego dobrego na nowym etapie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry