Widok

Katastrofa

W restauracji byłam pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze, cała obsługa nadaje się do wyrzucenia. Nasz stolik obsługiwały 4 kelnerki i żadna nie miała o niczym pojęcia. Na pytanie : Co Pani poleca?, uzyskaliśmy odpowiedź "nie wiem". Karta bardzo okrojona co akurat nie jest minusem. Na podstawie tego wnioskowałam, że restauracja specjalizuje się w danej kuchni. Okazało się, że tylko jedno z wybranych przez nas dań było dostępne. Nie serwowano schabowego, żurku i innych dań chociaż były w karcie. Podczas zamówienia dodatkowo ketchupu, jedna z kelnerek odburknęła pod nosem : "jeszcze ketchupu sobie życzy" myśląc, że nikt tego nie usłyszy. Na koniec 3 razy trzeba było prosić każdą z kelnerek o paragon, z czego i tak przyniosły tylko jeden - drugi się gdzieś zawieruszył, a przy zamówieniu prosiliśmy o dwa rachunki. Kiedy chciałam rozmawiać z managerem/kierownikiem, nie uzyskałam odpowiedzi czy taka osoba w ogóle istnieje. Ogółem tragedia. Nie polecam. UWAGA NA POKÓJ DLA DZIECI!!!!!!! W bawialni stoją beczki od piwa, które stwarzają zagrożenie dla bawiących się tam dzieci. Może czas aby zainteresował się tym sanepid?
Moja ocena
obsługa: 1

menu: 2

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Szanowna Niezadowolona Klientko! Z przykrością czytamy treść Pani komentarza i ubolewamy, że wyszła Pani niezadowolona z naszej restauracji. Owego dnia był nieprawdopodobny ruch, którego z pewnością była Pani świadkiem(zlot żaglowców). Kelnerki robiły co mogły by sprostać oczekiwaniom naszych gości, momentami zapominały o nadmiernej uprzejmości licząc na odrobinę wyrozumiałości. Po Pani poście odbyła się rozmowa dyscyplinująca z personelem i okazało się, że kelnerka na pytanie : co Pani poleca? nie odpowiedziała " nie wiem" a " to w zależności czy ma Pani ochotę na danie mięsne czy rybne" więc zachowała się stosownie. Co do braków w menu powód jest z goła bardzo prosty. Tak duże natężenie gości spowodowało, że niektóre dania zwyczajnie się skończyły, gdyż wszystko co przygotowujemy jest świeże i na bieżąco robione. Nie oszacowaliśmy tak dużej ilości gości. Co do beczek w pokoiku dziecięcym ma Pani słuszność i szczerze Przepraszamy Panią i innych rodziców za takie zaniedbanie. Była to sytuacja incydentalna, która nie powinna mieć miejsca i nie tłumaczy nas fakt, że poprzedniego dnia mieliśmy dużą imprezę zamkniętą i dostawca piwa nie zdążył odebrać beczek na czas, jeszcze tego samego dnia zostały one zabrane.. Ocena lokalu jak i wystroju uważam ze została bardzo zaniżona. Restauracja o klimacie marynistycznym nie może być modernistyczna – wszystko kwestia gustu. Dania serwowane przez nas są wysokiej jakości i w przystępnych cenach. Mimo wszystko mamy nadzieję, że uraczy nas Pani jeszcze swoją obecnością i przekona się, że jesteśmy warci bliższego poznania. Z poważaniem menager
Witam, co to jest za odpowiedz menagera , który się wstydzi swojego nazwiska przecież się utożsamia z firmą.!Popieram zarzut państwa klientki .Personel do zwolnienia zwłaszcza ochrona!!!!!!!!!OCHRONA traktuję lokal jak swój , gdzie są właściciele lokalu !!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt ochrona to jakaś masakra stoją nadęci tylko przy wejściu, i ta ich tak zwana selekcja tylko w tym klubie jest tak nie miła ochrona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
9.01 byłam tam na imprezie, bardzo mi się podobało. Ochrona od tego jest żeby pilnować porządku na imprezie, dlatego nie wpuszczają zbyt pijanych ludzi (nie wpuszczają też w sportowym obuwiu). Ja nie mam żadnych zastrzeżeń :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry