Najgorsza placówka medyczna, z jaką miałam do czynienia. Zdecydowanie odradzam.

Wykonałam w tej placówce badania za 417 zł i od razu poprosiłam o wystawienie faktury na firmę. Niestety faktura została wystawiona na osobę fizyczną. Kiedy poprosiłam o korektę, usłyszałam, że nie mogą tego zmienić, ponieważ faktura została już wystawiona na osobę fizyczną.

Po wielu wiadomościach i telefonach, dopiero po długich próbach udało się doprowadzić do wystawienia prawidłowej faktury. Warto zaznaczyć, że przepisy dotyczące faktur przewidują możliwość ich korygowania, jeżeli zawierają błędne dane w szczególności na podstawie art. 106j ustawy o VAT.

Ale to, co wydarzyło się później, było jeszcze bardziej bulwersujące.

Otrzymałam SMS z informacją, że mogę odebrać wynik badania. Przyszłam do placówki, a na recepcji usłyszałam: My nic takiego nie mogliśmy Pani wysłać. Pokazałam otrzymaną wiadomość. Zamiast zwykłego wyjaśnienia sytuacji spotkałam się z krzykiem, uderzaniem dłonią w stół i bardzo niegrzecznym, agresywnym tonem rozmowy.

Co więcej, na recepcji była ta sama pani, która wcześniej pobierała ode mnie materiał do badań. W pewnym momencie powiedziała do mnie: Z Panią są same prob