Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jack - ocena nowy temat Lekarze jak i reszta zespołu medycznego bardzo miła i serdeczna.
~Jack
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 maja 2026

MS - ocena nowy temat Bardzo profesjonalny i konkretny lekarz. Tutaj jest duży plus. Niestety,...
~MS
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 kwietnia 2026

Alicja - ocena nowy temat Miałam dziś kontakt z p. doktorem Piotrem Jaworskim ( ortopeda, traumatolog)....
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Danuta - ocena Bardzo polecam tę placówkę,dziś byłam na badaniach ,pani pobierająca krew to...
~Danuta
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Iza - ocena Miła, konkretna obsługa rejestratorek. Dostępne bliskie terminy do neurologa....
~Iza
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 18 kwietnia 2026

Magda - ocena Kolejna skarga na panie siedzące (bardzo trafne słowo) w rejestracji... czy...
~Magda
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 17 kwietnia 2026

Maciej - ocena Super atmosfera. Wszyscy bardzo mili, uśmiechnięci, a co ważne bardzo...
~Maciej
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 11 kwietnia 2026

WP - ocena Super wizyta. Jakość badania rekompensuje czas oczekiwania na wizytę....
~WP
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 kwietnia 2026

Irena - ocena Pani Jadwiga Gromadzka -logopeda Osoba bardzo przyjazna osobom...
~Irena
-

dodano: 26 marca 2026

Dariusz - ocena Fatalna obsluga na kardiologii ta kobieta ktora prowadzi rejestracje oraz ekg...
~Dariusz
-

dodano: 25 marca 2026

zadowolony pacjent - ocena Począwszy od bezproblemowego umówienia wizyty u Pani Karoliny w recepcji po...
~zadowolony pacjent
-

dodano: 24 marca 2026

Angelika - ocena Polecam dr Tomasz Sikora świetny specjalista w diagnostyce otolaryngologii...
~Angelika
-

dodano: 19 marca 2026

Iwona - ocena Potrzebuję pomocy jestem uzależniona od alkovholu
~Iwona
-

dodano: 15 marca 2026

Anna Kuciel - ocena Jestem pacjentką od dwóch lat , po chemioterapii , i nie mam żadnych...
~Anna Kuciel
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 marca 2026

Pieszo 2 przystanki - ocena Odebrałam tego "specjalistę" tak jak ta pani od gipsu na siłę. Z odległości...
~Pieszo 2 przystanki
-

dodano: 6 marca 2026

Krzysztof - ocena Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi. Pani Doktor wykazała się niezwykłym...
~Krzysztof
-

dodano: 5 marca 2026

M.Z. - ocena Świetni lekarze, przyjazna atmosfera, miłe panie w rejestracji, bardzo pomocne!
~M.Z.
-

dodano: 4 marca 2026

Leszek S - ocena Wizyty u lekarzy specjalistów Dr Sander i Dr Jedliński profesjonalne ,...
~Leszek S
-

dodano: 27 lutego 2026

Beata.lewkowicz - ocena Dzień dobry Przychodnia ul.Otomińska 15c Bardzo dziękuję za pomoc .Paniom z...
~Beata.lewkowicz
-

dodano: 23 lutego 2026

Dorota - ocena dr Joanna Kłudkowska mega profesjonalna, poświęca tyle czasu ile potrzeba...
~Dorota
-

dodano: 18 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3882

2686

wątków

do góry