Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Warto skorzystać z tego solarium wątek zamknięty Byłam tam w zeszłym tygodniu. Doweidziałam się od mojej kumpeli , że od...
~Gośka
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 grudnia 2008

Super jakość za przystępną cenę wątek zamknięty Najnowocześniejsze solarium w trójmieście. Polecam.
~Tomasz
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 listopada 2008

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Przerost formy nad treścią, zawsze byłam stałą klientką solarium Kava-Kava....
~Małgorzata
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 stycznia 2011

masakra wątek zamknięty kożystałem z solarium kilkakrotnie.ostatnio poszedłem na 1dynke na recepcji...
~R
-

dodano: 26 listopada 2010

rewelacja! wątek zamknięty Bardzo dziękuję przemiłemu Panu ( chyba właścicielowi) za doradzenie...
~Magda
1

dodano: 1 listopada 2010

KASIA - opinia wątek zamknięty Warte polecenia! Super obsułga, wysoki poziom, czysto, estetycznie, sterylnie...
~KASIA
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2010

Polecam!! wątek zamknięty Bardzo Polecam solarium "Kava-Kava"!. Jednym słowem jest to solarium...
~Nell
-

dodano: 25 listopada 2009

emi - opinia wątek zamknięty solarium jest bardzo dobre.luzka bardzo nowoczesne,personel super mily.nic...
~emi
-

dodano: 12 lipca 2009

Polecam wątek zamknięty Jedno z najlepszych solariów w jakich byłam. Bardzo czysto i estetycznie....
~miki
-

dodano: 29 czerwca 2009

TRAGEDIA! wątek zamknięty byłam wczoraj z koleżanka na 8 minut na tym solarium . Gdy wyszłyśmy nie...
~PlastiikowA_
-

dodano: 13 czerwca 2009

hm . wątek zamknięty beznadziejne solarium . Kobieta powiedziala ze łóżko 3 jest dobre ale bylo...
~Hmm_ohoo_maa
-

dodano: 13 czerwca 2009

SUUUUUPER wątek zamknięty Tak szczerze, to Kava Kava, to najlepsze solarium na jakim bylam. moze i ceny...
~maja
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

12

wątków

do góry