Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Daria Krasnianska - ocena nowy temat Bardzo dobra kawa i miła obsługa!!
~Daria Krasnianska
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 24 czerwca 2026

julik_mik - ocena nowy temat super miejsce!! w menu jest duży wybór, a matcha jest naprawdę dobra (bardzo...
~julik_mik
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 22 czerwca 2026

magdus_c - ocena nowy temat Brzoskwiniowa matcha to moje małe uzależnienie Za każdym razem biorę właśnie...
~magdus_c
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Nina - ocena nowy temat Stabilnie dobre matche, miła obsługa, bardzo ładne miejsce. Słodycze są nieco...
~Nina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Maria - ocena nowy temat Najlepsza Matcha na świecie!! Przepyszne słodkości i mój ulubiony punkt na...
~Maria
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marta - ocena So cute place and very kind people
~Marta
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 21 czerwca 2026

Lui - ocena Zdecydowanie moje ulubione miejsce na matchę w mieście! Regularnie wracam i...
~Lui
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 21 czerwca 2026

Magda - ocena Byłam w Moya Matcha już nie jeden raz i za każdym razem jestem bardzo...
~Magda
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 19 czerwca 2026

Patrycja - ocena Najlepsza matcha jaką kiedykolwiek piłam Jest bardzo pyszna i przepięknie...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 19 czerwca 2026

Michalina - ocena Lokal przepiękny, personel bardzo dobrze zorganizowany mimo dużego ruchu,...
~Michalina
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 18 czerwca 2026

lena - ocena W kawiarni Moyamatchagdańsk jest bardzo przyjemnie ️ Klimatyczne, stylowe...
~lena
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Kornelia - ocena Bardzo miła obsługa która pomogła przy wyborze mleka co do matchy Super lokal...
~Kornelia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Karina - ocena Super lokal w centrum Gdańska, gdzie można wypić przepyszną matche i pogadać...
~Karina
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Patrycja - ocena Ostatnio odwiedziłam moya matcha w Gdańsku i wyszłam z niej zachwycona....
~Patrycja
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Wiktoria B - ocena Panie bardzo uprzejme i potrafiły doradzić w wyborze matchy, która swoją...
~Wiktoria B
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Wiktoria - ocena Pyszna matcha, obsługa na wysokim poziomie, zawsze uśmiechnięte Panie...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Maja - ocena Uwielbiam matche z moyamatcha, chętnie robię ją w domowym zaciszu. Ale równie...
~Maja
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Dagmara - ocena ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uwielbiam wracać do Moya Matcha! Najczęściej wybieram...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 czerwca 2026

Natalia Donart - ocena Moja ulubiona kawiarnia z matchą w trójmieście. Wnętrze jest bardzo...
~Natalia Donart
-

dodano: 17 czerwca 2026

Sylwia - ocena Świetne miejsce na mapie Wrzeszcza! Pyszne chleby, słodkie wypieki i matcha!...
~Sylwia
-

dodano: 16 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3245

2831

wątków

do góry