Widok

Kazar - reklamacja torebki..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktos reklamowal moze w Kazarze torebke? Na mojej poodchodzily te lamowki na wykonczeniach (pod suwakiem, przy mocowaniach do paska, przy logo) i sie zastanawiam czy uznaja...
http://torebkiwizytowe.pl/2013/03/07/kazar-torebka-listonoszka-jak-nowa-pikowana-czarna/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej hej
torebka podobna do mojej :)
ja kupowałam moją we wrześniu. w drugi dzień Świąt urwał mi się pasek i pękły lamówki. Złożyłam reklamację i po 2tygodniach dostałam naprawioną torebkę. Zrobili to naprawdę solidnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze, to dobrze ze bylas zadowolona...ja sie obawiam ze wcisna standardowa spiewke-uszkodzenie mechaniczne, bo u mnie po prostu brak w niektorych miejscach tych lamowek, a watpie, ze da sie to naprawic...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey mam tą samą torebkę ,co Ty w marcu będzie rok i nic się z nią nie dzieje .. natomiast kupiłam mojej mamie ,bo też jej sie spodobała i w ciągu 6 mies. musiała 3 razy reklamować .. bo ciagle ta lamówka jej odpadała ...za 3 razem znowu dostała naprawiona ,ale powiedziała ,że nie przyjmuje tej torebki babka gdzieś zadzwoniła i oddali pieniadze.:)
Torebki Kazara niestety niewiele mają wspólnego z jakością, moja koleżanka swoją reklamowała 6 razy bo ciągle coś się rozwalało,najpierw 6 razy naprawiali a potem dostała nową która niestety też ciągle się rozwala...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobaczymy co z moja zrobia:)
a ja mam kilka torebek z kazara, i zawsze te same wady , otarcia na rogach . za każdym razem wymiana torebki na nowa. solidna firma !
Mam ten typ torebki i ma już 2 lata a wygląda jak nowa. Tylko fakt, że rzadko ją nosze. Natomiast kupiłam kiedyś w Kazarze za kupe kasy oficerki i już nigdy więcej nie kupie tam butów, tragiczna jakość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja swoja nosze caly czas wiec moze dlatego:) a co do butow, to slyszalam ze sa bardzo kiepskiej jakosci..
No a cena jest wysoka. PS. tak samo Prima Moda :/
No, rzeczywiście dziwna sprawa, że pojawiają się otarcia na rogach... jak sama napisałaś - otarcia - czyli uszkodzenia mechaniczne. Żal czytać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
noo, bo przeciez utarta regulka ze uszkodzenia mechaniczne nie podlegaja reklamacji...wiec naprawde niezle ze zawsze wymieniaja Ci ta torebke:)) ciekawe jak z moja zrobia heh:)
reklamowałam-torebkę-już-dwa-razy
za-kazdym-razem-tak-poztywnie-rozpatrzona-reklamacja-i-bezpłata
na-naprawa-ale...po-raz-trzeci-muszę-zgłościc-reklamacje-
mam-już-tego-dośc
nie-polecam
przereklamowana-firma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W mojej torebce Kazar powłoka uległa starciu po 2 miesiącach. Mimo kolejnych odwołań nie uznano mi gwarancji! Przestrzegam, firma Kazar, to jakość chińska, a cena zachodnia! Przestrzegam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Buty też mają słabej jakości. Po miesiącu użytkowania złuszczyła się skóra na jednym z butów. Reklamacja oczywiście została odrzucona. Odwołanie również odrzucili. Obiecałam sobie: nigdy więcej produktów marki Kazar!
To miałaś szczęście,bo moja torebka Kazar po upływie niespełna roku,nadaje się do wyrzucenia.Torebkę nosiłam sporadycznie,reklamację odrzucili mi dwukrotnie,twierdząc,że uszkodzenie powstało w czasie normalnego użytkowania,co jest bzdurą.A odmowę przesłali pocztą,ale torebki do dziś nie mam.
Dla mnie firma Kazar jest niesolidna.Nikomu jej nie polecam.W sklepie,gdy złożyłam reklamację i czekałam na dokumenty widziałam wiele osób,które składały reklamację.Więcej było klientów z reklamacją,niż ludzi oglądających towar.
Też uważam,że firma Kazar jedzie na swojej dobrej opinii sprzed lat,a teraz sprzedaje buble i mimo 2 lat gwarancji,robi wszystko,żeby reklamacje odrzucić pod byle pretekstem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Siedzac na zachodzie stwierdzam ze nie ma na szeroko dostepnym rynku EU lepszych butow czy torebek np niz Rylko, Baldaccini i Wojas (brytyjskie wiodace firmy to szajs przy naszych).

Trzeba pamietac ze u nas uchowala sie jakosc, bo zalatwianie czegokolwiek z chinami dla wielu firm jest nie do przeskoczenia ze wzgledu na bariere jezykowa i maly wybor dobrych managerow ze znajomoscia jezykow.

Podobnie sie sprawa ma z torebkami, wybieralabym polskich producentow jak Wittchen, Rylko itp.

ostatnia sprawa - wspierajac polskich producentow dajesz prace rodakom i nie napychasz kieszeni wazniakom z cypru wzamian za 'chinska' jakosc.

Ja zawsze jak jestem w PL to wracam z waliza wypchana butami i torebkami, bo brytyjskie kolezanki wola polska jakosc :)

kupowanie w nowomodnych polskich firemkach tez jakos blisko chin lezy, dlatego omijam twory jak kazar, LPP ze wszystkimi markami itp szajs wzorowany na chlamie zachodnim.
zastanawiam się czy jest wogóle sens kupowania torebek Kazar za tak dużą kasę bo takie listonoszki stoją ok 300zł a wcale nie sa skorzane. Owszem sa sliczne to musze przyznac sama zastanawialam sie czy zakupic jakas, ale po waszych opiniach chyba sobie odpuszcze...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kupiłam w zeszłym roku, włąśnie za 250zł, szajs jakich mało, więcej na pewno nie kupię! reklamowałam juz raz, lamówka zeszła, zatrzask się zepsuł. Naprawili, ale co z tego jak znowu się sypie. szkoda kasy!Ni ewiem co mnie podkusiło , zeby kupić to badziewie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry