Widok

Kazar - reklamacja torebki..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktos reklamowal moze w Kazarze torebke? Na mojej poodchodzily te lamowki na wykonczeniach (pod suwakiem, przy mocowaniach do paska, przy logo) i sie zastanawiam czy uznaja...
http://torebkiwizytowe.pl/2013/03/07/kazar-torebka-listonoszka-jak-nowa-pikowana-czarna/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja mam kilka torebek z kazara, i zawsze te same wady , otarcia na rogach . za każdym razem wymiana torebki na nowa. solidna firma !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobaczymy co z moja zrobia:)
Torebki Kazara niestety niewiele mają wspólnego z jakością, moja koleżanka swoją reklamowała 6 razy bo ciągle coś się rozwalało,najpierw 6 razy naprawiali a potem dostała nową która niestety też ciągle się rozwala...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey mam tą samą torebkę ,co Ty w marcu będzie rok i nic się z nią nie dzieje .. natomiast kupiłam mojej mamie ,bo też jej sie spodobała i w ciągu 6 mies. musiała 3 razy reklamować .. bo ciagle ta lamówka jej odpadała ...za 3 razem znowu dostała naprawiona ,ale powiedziała ,że nie przyjmuje tej torebki babka gdzieś zadzwoniła i oddali pieniadze.:)
kurcze, to dobrze ze bylas zadowolona...ja sie obawiam ze wcisna standardowa spiewke-uszkodzenie mechaniczne, bo u mnie po prostu brak w niektorych miejscach tych lamowek, a watpie, ze da sie to naprawic...
hej hej
torebka podobna do mojej :)
ja kupowałam moją we wrześniu. w drugi dzień Świąt urwał mi się pasek i pękły lamówki. Złożyłam reklamację i po 2tygodniach dostałam naprawioną torebkę. Zrobili to naprawdę solidnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry