Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzonko. Polecam z całego serca
~Anonimowy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 maja 2018

Najlepszy kebab jaki jadłem wątek zamknięty To zawsze mój pierwszy wybór jeśli idzie o kebaby w Gdyni. Przemiła obsługa,...
~panT
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Najgorszy kebab w 3miescie wątek zamknięty Jako. ze dawno w Gdyni nie mialem okazji zjesc kebaba, dzisiaj akurat...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 października 2016

ostatni moj raz tam wątek zamknięty Kiedyś lubiłem i często chodziłem ale już tam więcej nie pójdę. Drugi raz z...
~Gdynianin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Słabo!!! wątek zamknięty Kebab z kapusta i marchewka, ogrzewany nie swierzo robiony i za to 17 złotych...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2016

Oszustwo wątek zamknięty Beznadzieja, cena wysoka, wielkość kebaba niska. Facet się nie naje. 17zł za...
~A,P
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 stycznia 2016

Kebab mega to kpina. wątek zamknięty Kebab mega za 17zl jest tragicznie mały i w skład wchodzi tylko kapusta...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 lipca 2015

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Super jedzenie. rolo przepyszne
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 marca 2015

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Po pierwsze to jest chyba lokal tego Pana co miał kiedyś lokal zaraz obok -...
~BM
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 listopada 2014

Inna nowa jakość kebabu wątek zamknięty Byłem dzisiaj i polecam. Bardzo miła obsługa, obszerne menu. Lokal ma styl, a...
~tomtom
-

dodano: 7 listopada 2014

wtf wątek zamknięty czy ktoś mi wyjaśni - jak to się dzieje, że ja ciągle dostaję... kebaba z...
~nigdywiecej
-

dodano: 1 października 2014

Tragiczny kebab wątek zamknięty Tak fatalnego jeszcze w życiu nie jadłem, mimo tego że byłem głodny to nie...
~Klient
-

dodano: 28 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry