Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wulkanizacja KELBAN wątek zamknięty Bardzo dobry serwis naprawili opone w 30 minut i to w niedzielę
~Marcin Zych
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 listopada 2017

To były najlepsze moje 30min spędzone na oczekiwaniu wątek zamknięty Miałem problem ponieważ w trzech autach musiałem wymienić opony na zimowe z...
~Piotr
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 listopada 2014

Szybko i Profesjonalnie wątek zamknięty Firma robi sprzęt porządnie, szybko i od ręki. Polecam w 100%
~Artur
-

dodano: 31 lipca 2014

Polecam prostowanie felg w firmie Kelban wątek zamknięty Szybko, profesjonalnie wyprostowali felgi, założyli opony... Jeździ sie...
~Dawid (od VW)
2

dodano: 17 kwietnia 2012

Wielki plus! wątek zamknięty Zacznę od tego, iż przez długi okres czasu jeździłem do innej wulkanizacji i...
~Krzysiek
-

dodano: 3 lipca 2014

Pargon nr 23/10/2013/A1 wątek zamknięty Kupiłem opony zimoweprzez stronę internetową z dostawą do Gdyni w tesko z...
~Piotr Szalak 512 310 110
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 listopada 2013

Polecam wątek zamknięty Super serwis, duży wybór opon w przystępnych cenach. Jednego dnia zamówiłem...
~Artur
1

dodano: 5 sierpnia 2012

maciej - opinia wątek zamknięty Polecam w 100%
~maciej
-

dodano: 26 lipca 2013

Polecam wątek zamknięty Chłopaki znają się na tym co robią i zawszę są w stanie pomóc polecam
~Roman
-

dodano: 24 lipca 2013

profesjonaliści...polecam!!! wątek zamknięty Długo szukałem pięknych i oryginalnych felg do swojego ,,oczka,, internet,...
~czarny yaris
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 listopada 2012

Odgrzybianie klimatyzacji wątek zamknięty Witam! Chciałabym osobiście polecić firmę kelban.Ostatnio korzystałam u nich...
~Anna Albecka
-

dodano: 14 października 2012

Polecam wątek zamknięty Zakupiłem kupon na gruperze na klimatyzację. Umówiłem sie na dzień i godzinę...
~Marcin
-

dodano: 13 października 2012

Jestem na tak!!! wątek zamknięty Polecam serwis Kelban. Szybko, profesjonalnie i bez problemów. Pomogą i...
~Arek
-

Zadowolony w 100% wątek zamknięty Od dłuższego czasu szukałem felg do mojego auta. Kolega polecił mi serwis...
~Adam
-

Bardzo polecam!!! wątek zamknięty Dobry kontakt ze sprzedawcom oraz akcesoria z gornej polki!!! Polecam!!!
~Dariusz Klein
-

POLECAM wątek zamknięty Polecam ten serwis - szybko, sprawnie i bez problemów. Oponki następnego dnia...
~Mateusz
-

dodano: 28 maja 2012

Klimatyzacja wątek zamknięty Kupiłem kupon na 1 z portali zniżkowych na obsługę klimatyzacji w Kelban przy...
~Radosław
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lipca 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam goraco ten warsztat, po wejścina ichg stronę internetową...
~Tomek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 lipca 2011

Profesjonaliści. wątek zamknięty Profesjonalnie, rzetelnie, uczciwie i - co tu dużo mówić - przyjaźnie wobec...
~Piotr (od Laguny)
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 listopada 2010

Profesjonalny sklep wątek zamknięty Duża dostepnosć Car-audio Helix Dego Brak Clarion Audiomedia i opon...
~Joanna Nowak
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

21

wątków

do góry