Widok

Kelnerka do nowo otwartego lokalu (zimne nóżki)

witam, czy ktoś może coś wie na temat ogłoszenia
"wymagania:
Szukamy kelnerek do nowo otwartego lokalu w centrum gdańska. Wymagamy dyspozycyjności gdyż lokal jest czynny do godzin rannych. Konieczna jest aktualna książeczka sanepidowska
obowiązki:
Obsługa gości w lokalu, dbanie o porządek w lokalu
oferujemy:
Stabilna prace w młodym i ambitnym zespole"
ul. świętego ducha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecałbym, ponieważ pieniądze nie są wypłacane na czas i pracujesz za śmieszną stawkę 4-8zł. I ogólnie atmosfera jest bardzo sztywna
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
To 4 czy 8? Bo różnica jest dwukrotna...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
słuchaj, zimne nóżki to nowy lokal więc co Ty wiesz?
4 a 8? 100 % rożnicy? powiem szczerze że siedzę często w śledziku na monciaku i tam licząc to nawet 20 zł z napiwków można mieć w godzinę przy ruchu w środku zimy :)
żebym nie był spawaczem to bym poszedł na gastronomię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
to zasówaj
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oferują stawkę najczęściej 6zł gdzie póżniej starają się negocjować czy nie chciałbyś pracować za niższa ale wiecej godzin bedziesz i ze Ci sie wyrowna ze bedziesz zarabiac tyle samo. Sztywną atmosfere wprowadza Pan Dobromir Kułakowski który nie zna się ani na prowadzeniu Hotelu ani na Restauracji.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
LUDZIE!!! ja też pracowałam dla tego "Pana" Dobromira Kułakowskiego na stanowisku kierowniczym. Tyranie od rana do wieczora 7 dni w tygodniu, a wynagrodzenia do dzisiaj nie otrzymałam, a współpracę zakończyłam w listopadzie!!! Uważajcie na tego człowieka, który kompletnie nie zna się na prowadzeniu restauracji oraz hotelu. Próbuje wykorzystywać ludzi do maksimum!!!NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm byłam tam prywatnie jako klient nocną porą`i nie zuważyłam sztywnej atmosfery zapytałam nawet barmana czy nadal szukają do pracy to odpowiedział ze cv mozna wysyłac na emial albo przynosic osobicie...

z ciekawosci wysłalam cv - doświadczenie w gastronomi mam i spore ale mam tez stałą pracę i napisałam ze szukam dorywczej...
narazie sie nie odezwali... ;)

potem znowu byłam obok i wpadłam na kawę ze znajomym w ciągu dnia atmosfera była juz bardziej napięta aczkolwiek zadnych awantur na sali nie było i nikt nad nikim nie stał, jedyne co podpatrzyłam to że zatrudniaja raczej ludzi z małym doświadczeniem bo przyuczali barmanów jak spienić mleko do latte, nie mam pojecia jakie oferują stawki ale jak zrobi tam się ruch to napewno będą mieć dobre tipy! Miejsce jest w świetnej lokalizacji, ma duzy potencjał, zostało przebudowane w sposób przemyslany bar jest długi co daje mozliwość pracy większej ilości osób na jednej zmianie, ponadto miejsce obok parla i absyntu a przed imprezą lepiej pójśc na piwo za 4zł... napewno z czasem zdobedą wielu klientów a w sezonie to już wogle będą mieli co robić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Praca

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry