Widok
Kelnerka do nowo otwartego lokalu (zimne nóżki)
witam, czy ktoś może coś wie na temat ogłoszenia
"wymagania:
Szukamy kelnerek do nowo otwartego lokalu w centrum gdańska. Wymagamy dyspozycyjności gdyż lokal jest czynny do godzin rannych. Konieczna jest aktualna książeczka sanepidowska
obowiązki:
Obsługa gości w lokalu, dbanie o porządek w lokalu
oferujemy:
Stabilna prace w młodym i ambitnym zespole"
ul. świętego ducha
"wymagania:
Szukamy kelnerek do nowo otwartego lokalu w centrum gdańska. Wymagamy dyspozycyjności gdyż lokal jest czynny do godzin rannych. Konieczna jest aktualna książeczka sanepidowska
obowiązki:
Obsługa gości w lokalu, dbanie o porządek w lokalu
oferujemy:
Stabilna prace w młodym i ambitnym zespole"
ul. świętego ducha
LUDZIE!!! ja też pracowałam dla tego "Pana" Dobromira Kułakowskiego na stanowisku kierowniczym. Tyranie od rana do wieczora 7 dni w tygodniu, a wynagrodzenia do dzisiaj nie otrzymałam, a współpracę zakończyłam w listopadzie!!! Uważajcie na tego człowieka, który kompletnie nie zna się na prowadzeniu restauracji oraz hotelu. Próbuje wykorzystywać ludzi do maksimum!!!NIE POLECAM!!!
hmm byłam tam prywatnie jako klient nocną porą`i nie zuważyłam sztywnej atmosfery zapytałam nawet barmana czy nadal szukają do pracy to odpowiedział ze cv mozna wysyłac na emial albo przynosic osobicie...
z ciekawosci wysłalam cv - doświadczenie w gastronomi mam i spore ale mam tez stałą pracę i napisałam ze szukam dorywczej...
narazie sie nie odezwali... ;)
potem znowu byłam obok i wpadłam na kawę ze znajomym w ciągu dnia atmosfera była juz bardziej napięta aczkolwiek zadnych awantur na sali nie było i nikt nad nikim nie stał, jedyne co podpatrzyłam to że zatrudniaja raczej ludzi z małym doświadczeniem bo przyuczali barmanów jak spienić mleko do latte, nie mam pojecia jakie oferują stawki ale jak zrobi tam się ruch to napewno będą mieć dobre tipy! Miejsce jest w świetnej lokalizacji, ma duzy potencjał, zostało przebudowane w sposób przemyslany bar jest długi co daje mozliwość pracy większej ilości osób na jednej zmianie, ponadto miejsce obok parla i absyntu a przed imprezą lepiej pójśc na piwo za 4zł... napewno z czasem zdobedą wielu klientów a w sezonie to już wogle będą mieli co robić...
z ciekawosci wysłalam cv - doświadczenie w gastronomi mam i spore ale mam tez stałą pracę i napisałam ze szukam dorywczej...
narazie sie nie odezwali... ;)
potem znowu byłam obok i wpadłam na kawę ze znajomym w ciągu dnia atmosfera była juz bardziej napięta aczkolwiek zadnych awantur na sali nie było i nikt nad nikim nie stał, jedyne co podpatrzyłam to że zatrudniaja raczej ludzi z małym doświadczeniem bo przyuczali barmanów jak spienić mleko do latte, nie mam pojecia jakie oferują stawki ale jak zrobi tam się ruch to napewno będą mieć dobre tipy! Miejsce jest w świetnej lokalizacji, ma duzy potencjał, zostało przebudowane w sposób przemyslany bar jest długi co daje mozliwość pracy większej ilości osób na jednej zmianie, ponadto miejsce obok parla i absyntu a przed imprezą lepiej pójśc na piwo za 4zł... napewno z czasem zdobedą wielu klientów a w sezonie to już wogle będą mieli co robić...