Widok

Kiedy ma powstac Skwer Banino?

Czy ktos zorientowany kiedy powstanie ten Skwer Banino? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

PZU jest już za expresja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Były takie już i rąb...ły. Takie było wzięcie.

No i otworzyli fryzjera. Z tego co widzę, w trakcie otwarcia jest biuro ubezpieczeń PZU, lokal gastronomiczny i chyba mowa też o biurze podróży :)

W końcu coś się dzieje i może na wiosnę będzie komplet :)

Ortopeda, ortopeda dziecięcy, neurolog, dietetyk, reumatolog, neurochirurg, endokrynolog, fizoterapeuci i kilka innych.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na to żeby korzystać z NFZu, nikt nikomu
nie każe korzystać z prywatnej opieki medycznej.

Napisz w tej sprawie do prezesa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A składki zdrowotne to na co ja płacę? Tu wkoncu powinien pojawić się gabinet stomatologiczny na NFZ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Max jakie gabinety jacy lekarze? Pediatra, ortopeda, kardiolog, ginekolog czy raczej specjalista dentysta? Przydałaby się jakaś fajna prywatna placówka u nas. To by było coś :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie

Nie sztuka? a stać Ciebie na sprzęt, wystrój opłacenie personelu itp. Zapewne Ty masz firme gdzies w centrum Trójmiasta i zatrudniasz ok 50 osób. No to gratuluję i podziwiam za taka sztukę. A jak będą dobrzy specjalisci to i klienci też.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie sztuka otworzyć gabinet prywatny i dość ludzi. Ile osób będzie z tego korzystało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z mojej strony mogę tylko poinformować o otwarciu gabinetów lekarskich i rehabilitacji na skwerze. Informacja od jednego z wynajmujących, sporo lekarzy i rehabilitacja, cos tez przebąkiwał o medycynie estetycznej. od kwietniama ruszyc, pozdro, aaa i bylbym zapomnial - wyluzujcie troche ludzie:) Milego wieczoru
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciężko zadowolić takiego klienta. Chyba nie sposób podania a smak jest ważny?

Anonim, weź może więcej pracuj albo zapisz się na szkolenie jakieś. Ewidentnie ci się nudzi. Od siedzenia na forum i wylewania swojej złości ani tobie, ani nikomu innemu się nie poprawi.

Ja znam przynajmniej dwa sklepy na skwerze, które prowadzą właściciele. Nie wynajmują i tam drogo nie jest.

Nic się wam nie podoba. Won do 3miasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może chodzi o to pływające sushi na łódeczkach?

Post powyżej nie bardzo rozumiem. Może ja się nie znam na sushi czyli co jest nie tak. W jaki inny sposób powinno sie sushi serwować. Piszesz ,że nikt tak nie robi. Poważnie pytam bo nie kumam. Rozwiń, proszę.

jak sie chca wyroznic, mogli zrobic all you can eat, w trojmiescie nie ma lokalu, ktory w ten sposob serwuje sushi ...

Ceny.na skwerze bardzo wysokie.ale.za wynajem też od nich kasuja jak w Gdansku. Jednak lepiej zrobić zakupy po drodze z Gdańska lub podjechać do zukowa dużo taniej i jakość nie biedronkowa.

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry