Widok

Kiedy zostanie zwolniona Pani na recepcji !

Przychodnia by była na 6 gdyby nie Pani z recepcji taka osoba nie powinna mieć kontaktu z ludzmi, niesympatyczna opryskliwa i niekompetentna
Moja ocena
Przychodnia Kalina kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 4

oferta: 4

jakość usług: 4

wyposażenie: 4

czas oczekiwania: 4

ocena ogólna: -

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się. podejście tej pani do pacjentów woła o pomstę do nieba. zarówno przez telefon jak i osobiście pani jest nieuprzejma, traktuje pacjentów z góry, jej sposób rozmowy jest taki właśnie, że mam ochotę zmienić przychodnię. pani nawet próbuje ingerować w to czy ktoś stoi lub chodzi lub gdzie ma siedzieć przed wizytą u lekarza.

ktoś kto zatrudnia tak niekompetentną osobę na stanowisko kontaktu z klientem/pacjentem strzela sobie w kolano. podstawowe zasady - uprzejmość, pozytywne nastawienie a nie mina - klient intruz zamiast klient nasz pan są tej pani obce.

niestety pomimo, że mam dobre zdanie o lekarzach to chyba zmienię przychodnię, zwłaszcza, że ciężko się umówić na wizyty, zawsze jak dzwonię od 8 to panie nie odbierają nawet przez pół godziny nie można się dodzwonić, natomiast już o 8.30 można usłyszeć, że nie ma miejsc na dziś. poza tym co to za średniowieczny system umawiania wizyt w dniu wizyty, dzwoń i może się dodzwonisz? nic nie można zaplanować bo nie wie się czy brać wolne w pracy czy nie i czy się dostanie do lekarza. czy jechać z dzieckiem gdzieś prywatnie czy daj boże przyjmą akurat.
w dzisiejszych czasach istnieje możliwość umawiania się na wizyty z wyprzedzeniem co najmniej 1-dniowym lub więcej.

kolejny minus - poradnia dzieci chorych nie w osobnym pomieszczeniu tylko w tym samym co reszta przychodni, oddzielne jest tylko wejście ale przecież zarazki i wirusy krążą w powietrzu więc co to za prowizorka. idąc z dzieckiem zdrowym na szczepienie nie mam ochoty by złapało jakieś grypsko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do przychodni Baltimed tam do tego pacjenci są dzieleni na tych prywatnych nielicznych i "bydło" z nfz porażka dlaczego ludzie nie traktują się jak ludze ? ;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry