Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Opinia o przychodni wątek zamknięty Jestem zapisany wraz z rodziną w przychodni od momentu jej powstania. Przez...
~Lokals
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 października 2018

Bardzo sprzeczne uczucia wątek zamknięty Chodzę do tej przychodni z dzieckiem tylko ze względu na znakomitą pediatrę....
~Buba
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 maja 2018

Jak najbardziej polecam przychodnię KALINA! wątek zamknięty Do przychodni od ok. roku zapisana jest cala moja rodzina. Wielkim plusem...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2017

Zastanów się. wątek zamknięty Witam, po urodzeniu córeczki zdecydowałam się na zapisanie do osiedlowej...
~GABI
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 marca 2017

Kiedy zostanie zwolniona Pani na recepcji ! wątek zamknięty Przychodnia by była na 6 gdyby nie Pani z recepcji taka osoba nie powinna...
~Ewa
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Najlepsza przychodnia w trójmieście wątek zamknięty Witam! Chciałabym polecić wszystkim tę przychodnię ze względu na naprawdę...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

super wątek zamknięty Wysoka jakość usług medycznych, Pani Doktor nie oszczędza na badaniach, można...
~podopieczna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 listopada 2015

podziekowanie wątek zamknięty Witam chce podziekowac wspanialej cieplej serdecznej Pani pielegniarce...
~dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

podziękowanie wątek zamknięty bardzo serecznie dziękuję Pani Małgosi za profesjonalne podejście do...
~jerzy
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 grudnia 2014

podziękowanie wątek zamknięty bardzo serdecznie dziekuje Pani Małgosi z Przychodni Kalina za oddane...
~jerzy
-

dodano: 9 grudnia 2014

Super przychodnia wątek zamknięty Otwarcie przychodni na naszym osiedlu było strzałem w dziesiątkę. Krótki czas...
~Kamil
-

dodano: 30 listopada 2014

Polecam wątek zamknięty Otwarcie przychodni w naszej dzielnicy było strzałem w dziesiątkę, jest...
~Maciej
-

dodano: 27 listopada 2014

Trzeba uważać wątek zamknięty Korzystając z usług specjalistów w przychodni Kalina należy dokładnie pytać...
~Kasia i Paweł
-

dodano: 17 listopada 2014

POLECAM ! wątek zamknięty Polecam przyhodnie oraz ich uslugi. jestem stalym bywalcem przychodni. Pani...
~Pacjent
-

dodano: 16 listopada 2014

Polecam :-) wątek zamknięty Fachowo, dokładnie i bezproblemowo. Miła i sympatyczna obsługa, w...
~MamaA
-

dodano: 12 października 2014

jeden minus wątek zamknięty Cały personel na wysokim poziomie, oprócz jednej pani (z recepcji). Dziwne...
~Ania
-

dodano: 17 września 2014

Centrum Kalina wątek zamknięty Przepisałem się do przychodni bo mam tam blisko, wcześniej byłem pacjentem...
~Janek
-

dodano: 29 maja 2014

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Brakowało na osiedlu takiej przychodni. Kilka razy skorzystałam z porady Pani...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 marca 2014

najlepsza wątek zamknięty BARDZO POLECAM MILA KOMPETENTNA OBSLUGE KOMLEKSOWO ZALATWIAJA SPRAWY PACJETA...
~AGATA
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry