Po wejściu do restauracji czekałem 10 min. na menu. 15 min czekałem na złożenie zamówienia. 25 min. czekałem na pizzę, która jak się okazało była prawie zimna. Została zrobiona szybko i sprawnie, ale dostarczenie jej do stolika przez gadającą przez telefon kelnerkę zajęło masę czasu. Poprosiłem o sos do pizzy i się nie doczekałem. W restauracji było niewiele osób (jak zwykle z resztą o tej porze roku), więc kelnerka miała niewiele pracy. Z uwagi na długi czas oczekiwania na rachunek, lepiej samemu było podejść do kasy. W tym przypadku nie było podstaw do wyrażenia uznania dla obsługi w postaci napiwku. Tym bardziej, że para siedząca obok zrezygnowała z oczekiwania na menu po około 20 min i wyszła!!!. Na pochwałę zasługuje bar sałatkowy-sałatki są smaczne. Ciepła pizza jest na pewno smaczniejsza niż zimna podana z opóźnieniem. Następnym razem na pewno siadam w innym miejscu restauracji, żeby nie trafić na tę samą kelnerkę - inne robiły znacznie lepsze wrażenie. Imię i nazwisko kelnerki zawsze jest na paragonie. Restaurację polecę dopiero po jej ponownym odwiedzeniu - póki co moja ocena może być zbyt subiektywna.