Widok
Kiepska obsługa
Po wejściu do restauracji czekałem 10 min. na menu. 15 min czekałem na złożenie zamówienia. 25 min. czekałem na pizzę, która jak się okazało była prawie zimna. Została zrobiona szybko i sprawnie, ale dostarczenie jej do stolika przez gadającą przez telefon kelnerkę zajęło masę czasu. Poprosiłem o sos do pizzy i się nie doczekałem. W restauracji było niewiele osób (jak zwykle z resztą o tej porze roku), więc kelnerka miała niewiele pracy. Z uwagi na długi czas oczekiwania na rachunek, lepiej samemu było podejść do kasy. W tym przypadku nie było podstaw do wyrażenia uznania dla obsługi w postaci napiwku. Tym bardziej, że para siedząca obok zrezygnowała z oczekiwania na menu po około 20 min i wyszła!!!. Na pochwałę zasługuje bar sałatkowy-sałatki są smaczne. Ciepła pizza jest na pewno smaczniejsza niż zimna podana z opóźnieniem. Następnym razem na pewno siadam w innym miejscu restauracji, żeby nie trafić na tę samą kelnerkę - inne robiły znacznie lepsze wrażenie. Imię i nazwisko kelnerki zawsze jest na paragonie. Restaurację polecę dopiero po jej ponownym odwiedzeniu - póki co moja ocena może być zbyt subiektywna.
Moja ocena
Pizza Hut
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.4
* maksymalna ocena 6