Widok

Kierowca C+E PRP-Trans SP zoo

Takie oto "ogłoszenie" znalazłem :-)
wklejam treść zanim zniknie:
Kierowca C+E PRP-Trans SP zoo
Ogłoszenie wprowadzono: 19.08.2013

Branża / Kategoria: Logistyka / Spedycja / Transport
Stanowisko: Pracownik fizyczny
Rodzaj umowy: Praktyka / Staż
Wymiar pracy: Staż/Praktyka
Charakter pracy: Zdalna
Miasto: Sopot
Ulica i nr: Kościuszki
Opinie i dyskusje: Forum praca
dane kontaktowe:
oszukany kierowca
domek4@op.pl
trójmiasto
trójmiasto
wymagania:
Pracować i nie upominać sie o kase bo długo nie zobaczycie
obowiązki:
jak w wymaganiach
oferujemy:
prace za darmo
opis dodatkowy:
Pisze tak o tej firmie ponieważ sa oni zwykłymi oszustami nie płacą praktycznie w ogóle . bardzo pragną promlemów a napewno będą mieli kilka osób kieruje sprawę do Sądu w Gdynia także chętnych do pozwu przeciwko tej firmie zapraszam na maila

http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kierowca-ce-prp-trans-sp-zoo-ogl7170624.html

Chyba wszystko jasne ci i jak z tą firmą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zbieram oszukane osoby do pozwu zbiorowego mail domek4@op.pl oni myślą że tak można ze wszystkimi ale niestety trafili bedą mieli gwarantowane problemy
pracuje 2gi miesiac na chlodni i dostalem 2wie wyplaty bez problemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadza sie dostales pieniadze bez problemu ale jak sie zwolnisz lub oni cie zwolnia to za ost miesiac przepracowany nie dostaniesz ani grosza a wtedy wlaczysz ta strone i napiszesz ze mielismy racje do pozwu zbiorowego juz sa 3 osoby takze szykuje sie bomba atomowa dla tej firmy
Chodzi o to że tam płacą ratami o ile chcą zapłacić i dostawać wypłatę w 4-5 ratach to kpina i to jeszcze trzeba się prosić. A ci co sie tam godzą na to, to frajerzy ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
.. czytajcie dokładnie umowy i róbcie fotokopie, nagrywajcie rozmowy z pracownikami, firma nie ma siedziby, ani strony internetowej, z Sopotu wynieśli się do Gdyni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli szukasz chętnych do pozwu to ja z miłą chencią pisze się na to dziady wiszą mi za pół miesiąca i 15 linków które ciągałem po Sywecji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam masz może nr.tel.do tych pajacy?pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i?
Zakładam, że pracownicy mieli podpisane umowy i nie pracowali na czarno. Jeżeli tak to odzyskanie kasy z istniejącej firmy to żaden problem o ile nie było żadnych podwójnych ewidencji czasu pracy i takich tam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj nr telefona 518562106 jestem za udalo mnie sie zjechac z domku w ubieglym tygodniu
mozesz mowic o bardzo duzym farcie nie jezdziles na liniach a tam by ciebie wyrolowali tak jak mnie i wielu moich kolegow
mam do .. 2 nr fona ob nieodbieraja w sopocie biuro mieli na ul 23 marca bylem tam jak wysylali mnie na to zeslanie
516186006 502262277 516186007 pawel hochsztapler nieodbiera odrzuca polaczenia
umowa podpisana byla tego samego dnia tylko niedostawales jej bo szla do wlasciciela a nastepnego dni plynales na szweda a potem juz problemy z kontaktami gluche telefony
mie terz oszukali na kasę chętnię tesz oszukali chętnie terz oddam ich do sądu pracy
oszukani przez pawla pietezaka prp trans dzwonic do pani lazarskiej policja 585216250
a cos to da tak sie pytam bo ja skierowalem sprawe do sądu

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry