Widok
Ja rozumiem, ze konkurencja itd, ale nie wciskaj kitu ludziom. Nie zeby mi to robilo, im mniejsza konkurencja tym lepiej dla nas :) ale w Uberze opłata dla partnera to jakies 4zł, a zeby czekac 3h na kurs to musiales stac chyba w Suwałkach. Za to po tym co się naogladalam w pracy, ile razy nieswiadomych ludzi taka zlotowa wiozla naokolo i skasowala jak za zboze to nawet jak gosc hotelowy prosi o zamowienie taxi to sugeruje Ubera. I na szczescie coraz wiecej sie decyduje :)
Ja rozumiem, że może Ci się wydawać, że masz do czynienia z debilami, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. Każdy, chociaż minimalnie zainteresowany tematem jest w stanie szybko zweryfikować te informacje. Sądzę też, że większość ma w gronie swoich znajomych przynajmniej jedną osobę powiązana z Uberem. Zatem zaniechaj tej swojej nieudolnej antyreklamy, bo tylko się ośmieszasz. Oczywiście załączony link nie działa, ale o tym pewnie wiesz. Także czekam w dalszym ciągu na te miażdzące "dowody" mimo że wiem jak to wygląda w rzeczywistości. Ja i tak mam własną działalność gospodarczą i auto w leasingu, więc tą formę dorobienia sobie bardzo cenię.