Widok

Kierunkowskazy

Do czarnej pani z napompowanym ustem! Poczytaj proszę instrukcję obsługi swojego Paseratti i sprawdź gdzie w tym cudzie techniki ukryte są kierunkowskazy i światła przeciwmgłowe oraz jak ich używać. Miłego dnia
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

co do świat przeciwmgielnych to niech ludzie poczytają kiedy je się używa:
tj - tylne światło przeciwmgielne włącza się przy widoczności mniejszej niż 50m - i może zbyt śmiało - ale powiem, że jak stoisz w korku masz za sobą samochód, który dobrze widzisz a nawet stoi on 2m od twojego zderzaka - wyłącz to pierońskie światełko - wiem że jest na wyposażeniu samochodu i to radość włączyć 3 razy w roku bo nie używane - ale ludzie to przeszkadza..

Z przednimi też nie przesadzajcie - jak widzisz samochód przed i za tobą to oni też Cie widza,
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem tej nienawiści do tylnego przeciwmgielnego. Jak stoję w korku lub na światłach i ktoś przede mną ma je włączone, to absolutnie mi ono nie przeszkadza ani mnie nie razi. Ja go w sumie nie używam, ale nie nienawidzę całej reszty, która je włącza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

za to się mandacik należy - w momencie poprawy widoczności należy wyłączyć
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wiosce kierunkowskazy są bez sensu. Ja używam tylko w mieście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chyba Panu to przeszkadza i jeszcze paru innym kierowcom. Mnie nikt nigdy takim światłem nie oślepił.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tylne przeciwmgłowe gdy jest umieszczone wysoko przy dobrej widoczności i małej odległości potrafi razić aż oczy bolą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Baninie muszą być jakieś cieki wodne, pola energetyczne lub jeszcze inne licho, bo w bardzo wielu samochodach kierunkowskazy nie działają ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A po co używać kierunkowskazy na wsi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Trzeba być niezłym tchórzem by wypisywać takie rzeczy na forum. Trzeba było osobiście podjechać do tej pani, zwrócić uwagę o kierunkowskazach i światłach oraz przekazać swoją cenną uwagę na temat ust. Tchórz i tyle.
Co do przestrzegania przepisów ruchu drogowego to szkoda strzępić język. W Baninie tylko policja i wysokie mandaty coś mogą wskórać. Apele tu nic nie dają. Najlepszym przykładem jest parkowanie pod szkoła.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież jest tam parking to chyba parkować można?
Nawyzywałeś go od tchórzy aż miło, masz żonę z takimi ustami i dotarło do ciebie że coś jest nie tak bo okna są ciągle czyste?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Parking pod szkołą jest dla niepełnosprawnych oraz autobusów. To po pierwsze.
Po drugie, stwierdziłem fakt, że ktoś jest tchórzem.
Po trzecie, daj znać kiedy i gdzie możemy się spotkać. Nie będę niczym straszył. Po prostu będziesz miał okazję mojej żonie powiedzieć to prosto w oczy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Grubasy parkują pod szkołą i wysadzaja grube dzieci.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzisz Wojtek, tak się kończy rozmowa z forumowymi napinaczami. Nieraz już podawałem adres i zapraszałem tych co najgłośniej szczekali - jeszcze żaden nie przyszedł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Passat się pisze. To jest jedna z nielicznych marek samochodów które nie są seryjnie wyposażone w kierunkowskazy. Tak tak, to cudo zwane dalej kirunkowskazami jest za dopłatą. W tym przypadku właścicielka powinna wywiesić z tylu i z przodu ostrzeżenie że pojazd jest uprzywilejowany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jutro będą chodzić po Baninie wolontariusze od kierunkowskazów i je likwidować przy pomocy twardych narzędzi co was później wszystkich uspokoi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja masz tablice rejestractracyjna z Mazur też nie musis używać kierunkowskazów. Tam tak się jeździ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

NBR i wszystko w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIL i wszystko w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jutro przyjezdza Husaria Księcia Witolda na koniach ona wam da w znaki i wasze pieprzone światełka w samochodach nauczcie się w końcu jeździć balwany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Husaria była Polska a ksiażę Witold Litwinem był.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co ma brak kierunkowskazów do "napompowanych ust" ? Boli Cię że kogoś stać na zabiegi kosmetyczne a Ty nawet nie masz na kino, czy jaka jest przyczyna Twojej frustracji ? Zastanawiam się czy tylko Banino jest takie specyficzne, czy to domena większości, a po prostu wolność anonimowej wypowiedzi skłania ludzi do pieprzenia głupot na forach internetowych ?
Jestes odważny to zatrąb swoim wspaniałym autem albo zajedż jej drogę, wyjdz i zwróc uwagę a nie wylewasz szambo na forum jak jakies dziecko. Dziecko swoje też nauczysz, ze jak ktoś go uderzy to ma nic nie zrobić, tylko potem opisać to na forum ?
Świat się kończy, ludzie żyją w internecie a w realu to tylko statyści.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Botox ma też skutki uboczne. W twoim przypadku zaburza pojmowanie rzeczywistości.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Usłyszałeś w telewizji fajne słowo i będziesz teraz chodził i powtarzał ? :)
Kwas hialuronowy jest lepszy, ale co frustrat internetowy może o tym wiedzieć ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Marcinek zluzuj gumki i spadaj wielbicielu realnych napompowanych kotków pięknotków.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

:))) jaki znawca :)))) lepszy? Lepszy od czego? Od botoksu? :))) To może poinformujmy jeszcze forumowiczów,że botoks stosuje się od oczu w górę, a kwas od oczu w dół :)))) dlatego Marcinek taki zorientowany ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anonimie temat jest o ustach więc po co farmazonisz o botoksie od oczu w górę? Za dużo wstrzyknąłeś i pustą przestrzeń w czaszcze w końcu Ci wypełniło :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Raczej pozostaje współczuć, że ktoś ma tak niskie poczucie swojej wartości i dowartościowuje się poprawiając urodę w wątpliwy sposób. Z bogactwem ma to niewiele wspólnego,ale z buractwem już i owszem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wszystkie rejestrację typu nil gwe przed wjazdem do miasta winny ubiegać sie o wizę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli masz takie wysokie poczucie wartości że się nie depilujesz nigdzie, nie chodzisz do fryzjera, nie nakladasz makijażu ani nie malujesz paznokci? To jest dokładnie to samo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Informacja dla tych ktorym przeszkadza światlo tylne przeciwmgielne. Jesli cie razi włącz swoj mózg i wylącz swoje swiatla długie bo prawdopodobnie sieroto oślepiasz auto z przodu i jadacych z na przeciwka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mógłbyś tez włączyć myślenie. Jazda z włączonymi przeciwmgielnymi jest dopuszczalna tylko w określonych warunkach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

co wiecej jest karana mandatem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry