Od połowy ubiegłego roku mieszkam w Gdańsku i szukałem szkoły w której mógłbym dokończyć mój stary kurs (zakończony niepowodzeniami na egzaminach szt. 4 :) ). Kontakt z obsługą na Przymorzu był miły i rzeczowy. Uzyskałem wszystkie niezbędne informacje. Po pewnym czasie zdecydowałem się na skorzystanie z usług firmy ARTOM.
Jazdy dodatkowe odbyłem ze Sławkiem. Uważam, że jest świetnym instruktorem. Posiada bogatą wiedzę i doświadczenie, które skutecznie przekazuje innym. Wyjeździłem 4 jazdy dodatkowe po 2 godz. Z tego względu, że kompletnie nie znałem Gdańska, podejście do egzaminu w zupełnie nowym miejscu było dla mnie dużym wyzwaniem. Ale dzięki fachowej pomocy Sławka zdałem dziś egzamin. Egzamin o godz. 6:05, podchodziły 34 osoby, ile zdało - nie wiem ale sporo wracało o smutnych minach. Ja zdałem. To było drugie podejście. Za pierwszym razem niestety trafiłem na bardzo "skrupulatnego" egzaminatora. Dziś go nie było, ciekawe czy ma to jakiś związek z ostatnimi zatrzymaniami w PORD?? :) Odpowiedź nasuwa się sama :) .

Na koniec jeszcze raz pragnę podziękować za fachową i precyzyjną pomoc Sławka i polecam gorąco wszystkim szkołę jazdy ARTOM, w szczególności Sławka.