Widok

Kim jest Halewicz?

Za kazdym razem, kiedy tylko zaglądam na forum (a zdarza sie to nawet w tygoniowych przedziałąch czasowych), mam "przyjemność" czytać wypociny niejakiego Pana HALEWICZA. Kto to jest i czemu siedzi niemal na każdym wątku forum? Po przeczytaniu kilku jego wypowiedzi stwierdzić mogę, że napewno załadając ten wątek karmię jego żądzę istnienia na forum...
Tak więc Panie Halewicz, niniejszy wątek dedykuję Panu. Nażryj się Pan...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 12
nie pierwszy, nie ostatni wątek poświęcony Halewiczowi

celna uwaga, że facet nadużywa forum

dla wszytskich zdroworozsądkowych ludzi (Halewicz do niech nie należy) to oznaki choroby psychicznej lub innych problemów z głową albo - w najlepszym wypadku - problemów natury fizjologicznej, np. nietrzymania moczu (to by tłumaczylo dlaczego Halewicz jest przykuty do komputera z kaczuszką pod bokiem
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9
Halewicz wg mnie to jakiś PO-wski propagator w dodatku majacy przyjemność z jątrzenia i obrażania.Chyba ma jakiś związek z adminem bo tenże usuwa atakujące go/oste/wypowiedzi.Myślę że wszystkim innym pozostaje tylko ocena jego wypowiedzi na -
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
A co wy chcecie od Halewicza?
Facet ma inteligencje,rozum,jest oczytany i ma swoje zdanie,
ktore umie bronic.
Mozna sie z nim zgadzac albo nie,wzbudza emocje.
A Ty @leo juz szukasz teorii spiskowych(nie tylko Ty),co jest naczelnym zadaniem pisowcow.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 20
Reasumując: kto nie uważa Halewicza za Boga - jest PiSowcem.
A i zapewne faszystą - bo każdy PiSowiec to faszysta
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poznałam Halewicza osobiście i niestety ale wiele wam brakuje żeby dorównać Halewiczowi inteligencja, wiedza i społeczna aktywnością. Robi wiele dobrego, ma swoje poglądy i uważam ze słuszne. Autor wątku najpewniej jest zakompleksiony, ze nie potrafi znieść tego, ze ktoś taki jak Halewicz wogole żyje na świecie!
Pisze bez zalogowania, bo nie chce stawiać Hala w niezrecznej sytuacji:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 22
Bo taka jest prawda:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22
A co to znaczy ...nadużywa forum...
Przecież to forum...forum...i tylko, albo aż forum.....
Dla każdego, kto chce się wypowiedzieć.....
Teraz ja nadużyłem słowa "forum".....
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
"nadużywa" - tak jak ze wszystkim,

można nadużywać alkoholu, można nadużywać innych rzeczy,

obecnosc Hala na forum to rodzaj uzależnienia

...

@ StałaForumowiczka

1) żeby wygłaszac takie opinie powinnas poznac jeszcze wszystkich innych piszacych
2) zapatrzenie w Halewicza jak w obraz i bezkrytyczne zgadzanie sie z jego pogladami (tak przynajmniej odebralem Twoj post) - nie najlepiej o Tobie świadczy, poszukaj innych autorytetów...

Halewicz to zacietrzewiony politycznie internetowy troll,
do tego pozuje na ynteligenta ale jego "szeroka" wiedza w wielu dziedzinach (jak sam o sobie mawia) jest niestety czestokroć bardzo płytka a wyglaszane przez niego zdania aspiruja na rangi prawd absolutnych (czy ktoś kiedys przekonal Halewicza w dyskusji do odmiennego pogladu?) - summa summarum, dla mnie halewicz na forum to zwykly bufon o umyśle typu salonowegoe (debilitas superior)

co robi poza forum i na codzien - to jest bez znaczenia dla jego aktywnosci na forum
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
@ bożena

teorie spiskowe mozna roznie definiowac, np. jako odwrotnośc oficjalnego przekazu

kto zatem jest madrzejszy?
osoba A, która bezkrytycznie i bezrefleksyjnie przyjmuje oficjalny przekaz
osoba B, która przekaz ten przetwarza i szuka luk, uzywa rozumu i wyraza swoje watpliwosci...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz to mężczyzna z pogladami a ty jesteś wydmuszka prezesa:) Pożyteczny idiota bez wyrazu.
W każdej dyskusji Halewicz cię nokautuje:) Nie dajesz mu rady w dyskusjach to aż kipisz nienawiścią:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14
@ Kasia

przeanalizujmy twoja wypowiedz...

wypowiedz 3 zdaniowa + dwa emotikony

żadne zdanie nie jest merytoryczne

dwie inwektywy

do tego hipokryzja - w trzecim zdaniu piszesz o kipinieniu nienawiscia, tak jakbys zapomniala czym kipisz w dwoch pierwszych

jedyne sensowne stwierdzenie to to, że "Halewicz to mezczyzna z pogladami"

ano... chlop ma swoje poglady... to fakt... poglady kuriozalne w wielu przypadkach ale pytanie brzmi, czy ty @ Kasia masz swoje poglady poza czczeniem halewicza
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
> chlop ma swoje poglady... to fakt... poglady kuriozalne w wielu przypadkach

To jeszcze jest do przełknięcia. Kazdy ma prawo do swoich - nawet najgłupszych - poglądów.
Gorzej, że Halewicz uważa, że jego poglądy są jedynie słuszne - a kto nie uważa tak samo jest idiotą albo PiSowcem (co dla Halewicza zresztą jest tożsame).
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niektorzy Panowie nie lubią Halewicza z oczywistych względów:)))
Hal ma powodzenie u forumek, a oni raczej nie:))) Samczyki się buntuja?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 18
skoro tak sadzisz samiczko forumowa... to pewnie tak jest
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
A nie jest?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
nie wiem, może zaraz inna samiczka forumowa napisze,

że Halewicz ma najwiekszego falusa ze wszystkich tu obecnych

ciekawie sie zaczyna
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zatem zgodnie z Twoją logiką - Halewicz jest zazdrosny o powodzenie Zetjota, skoro ciągle go atakuje?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
@fggh:
Daj se luz..
Skoro dziewczyna uważa, że wszelkie dyskusje pomiędzy facetami to tak naprawde tylko przykrywka dla koguciego stroszenia piór przed samiczkami - to niech sobie tak uważa.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zetjot ma powodzenie?? :() Chyba wsród pacjentów Srebrzyska:))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry