Widok

Kim jest Halewicz?

Za kazdym razem, kiedy tylko zaglądam na forum (a zdarza sie to nawet w tygoniowych przedziałąch czasowych), mam "przyjemność" czytać wypociny niejakiego Pana HALEWICZA. Kto to jest i czemu siedzi niemal na każdym wątku forum? Po przeczytaniu kilku jego wypowiedzi stwierdzić mogę, że napewno załadając ten wątek karmię jego żądzę istnienia na forum...
Tak więc Panie Halewicz, niniejszy wątek dedykuję Panu. Nażryj się Pan...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 12
Jak widzisz dzisiaj go nie ma , ma czas na wszystko ale co ja bede Tobie tlumaczyc i tak tego nie zrozumiesz .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też nie rozumiem czemu tak wiele osób sobie Hala jątrzy. Normalny gość, swoje poglądy ma. A biorąc pod uwagę różne inne hiper kosmiczne wypowiedzi co niektórych ( oh Zeti;) to tym bardziej nie pojmuje. No może z tym gloryfikowaniem PO to tak jakoś Hal przesadza, ale nie bardziej od innych.

A tak poza tym to fajnie że mamy różne zdania, bo jest o czym rozmawiać;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Obi ...........pomaga ,nawet daje pieniądze bez papierów(umowy pożyczki) osobom z neta .
A potem aferę sieje,................http://forum.trojmiasto.pl/PROSZE-UWAZAC-NA-WYLUDZACZKE-Mama-Szymona-i-Bartka-alias-Aleksandra27-t367056,1,16.htm.
Mimo,że siedząc cały dzień w necie ,jakoś "nie zatrybił" ,że do tej
osoby były zastrzeżenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety nie mialam okazji Halewicza poznac osobiscie, ale jedno mnie zastanawia skad ta nienawisc do Niego coniektorych; bardzo czesto czytam to co pisze i w wiekszosci przypadkow "niestety" ale ma racje; a post wyzej jest zalosny - mial ochote to wspomogl kogos ( Jego kasa, nie Twoja ), a ze zostal oszukany to mial prawo to napisac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oj żałosna to jesteś ty niezalogowana .............Czytać ze zrozumieniem
nie umiesz. Facet taki jak Hal ....wykształcony,elokwentny,oczytany
a nie umie zabezpieczyć się pożyczając 2000zł?
Niestety nie ma racji , w swoich tezach. Wyjdź z swoją własną tezą
a weźmie "wyśle cię w kosmos" i "wdepcze w ziemię, mieszając z błotem"
z ciekawości poszperałam w internecie tzn na forum i o Halewiczu udalo się dowiedzieć:

1. ma na imie Tomasz - w jednym z wątków czekolada-chili tak się do niego zwróciła a w innych się potwierdzilo.

2. jeździ BMW - jego fascynacja tym autem na pewno przekłada się na jego posiadanie :)

3. przypuszczam ze jest straszy od większości forumek (chyba jest po 40-stce) - jeszcze nieźle orientuje się we wszelkich aktualnościach ale nie jest "zdziadziały"

4. mieszka w Gdyni, na jednej z dzielnic gdzie co i rusz wypowiada się na temat pewnej pizzerii

5. pracuje też w Gdyni i zapewne jest tam włascicielem firmy gdyz w jednym z wątkow o sushi (takich miejsc nie jest aż tak duzo) wypowiedział się że czasami zabiera tam na lunch kontrahentów.

6. no i ma zonę młodsza od siebie , co sie akurat chwali :)

tak z czystej ciekawości i na szybkiego znalezione.

także nie warto opowiadac za duzo o sobie w internecie.

pozdrowienia dla Halewicza :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja poznałam Halewicz osobiście i to naprawdę interesujący facet. Niestety, niektórzy mu nie dorównują to go po prostu nienawidzą. Ale to w zasadzie zrozumiałe bo samczyki nie lubią jak ktoś jest lepszy i madrzejszy od nich ;-))))))) Dziwne ze osoby wykształcone lubią Halewicza a prostacy nie. Większość Forumek tez lubi Halewicza, więc ten wątek jedynie świadczy o autorze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Autor wątku jest po prostu zazdrosny i taki śmiesznie nienawistny. Ja Halewicza lubię i uważam ze Admin powinien ten wątek zamknąć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dopóki ktoś nie wypowiada się obraźliwie o Halu ,admin wątku nie zamknie ,lub nie usunie wpisu. Wolność słowa obowiązuje Kajka.

Ciekawe że jak ktoś nie ma argumentów to zarzuca brak wykształcenia
czy inteligencji. Zazwyczaj takie osoby są niezaradne życiowo ,a cytując czyjeś poglądy , twierdzą że takie mają swoje .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zabawne ale jeszcze nie czytałem żeby komuś udało się Halewicza pokonać w dyskusji. Koleś jest niezły i tyle. Wredoto odpusc sobie bo nie dasz rady:>
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
bo jest zapatrzony w siebie jak narcyz
w myśl powiedzenia: "napluj Halewiczowi w twarz a powie, że deszcz pada"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
napisałeś coś tak głupiego ze nie dziwie się ze nienawidzisz Halewicza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie nienawidzę, ale gościu jest chyba mitomanem
wie wszystko od podpasek do samochodów
może by został premierem??
i uzdrowił ten kraj
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
i jeszcze wp..prza sie w prawie każdy wątek, zas rzadko kiedy ma rzeczywiscie coś mądrego do powiedzenia.
Nie chciałbym mieć go za kupla, nawet za sąsiada i nie daj Boże za szwagra :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale ty mylisz pojęcia:) Sorrry ale używasz słów których znaczenia nie rozumiesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja uważam ze mądrze pisze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
przeczytaj definicję tego słowa
a potem
poczytaj jego wypowiedzi
chociażby ostatni wątek
fanatyk BMW pyta o Hummera?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
I co z tego ze pyta o Humera? Czepiasz się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie
Ależ Was uwiera ten Halewicz... A Hal siedzi sobie pewnie teraz i śmieje się z Was. Powiem Wam coś. To świetnie radzący sobie w życiu facet i nikt z Was nie dosięga mu w tym zakresie do pięt. Niestety. Nie mówię, iż jesteście głupi, bo tak nie jest- jest tu kilka osób, które naprawdę można uznać za inteligentne. Jednak w życiu Hal przerasta Was wszystkich. I teraz pewnie dostanę całe "wiadro pomyj na głowę", ale tak bardzo się tym przejmę, że chyba pójdę uciąć sobie z tego całego stresu drzemkę ;-) Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli ktoś ma lżej w życiu lub coś sobie porządnego wypracuje, zawistne społeczeństwo zaczyna mu podstawiać haki. Znajomi, sąsiedzi, rodzina- wszyscy. Zbierze się taka gromadka życiowych nieudaczników i nadaje na takiego Halewicza. A Halewicz w wolnych chwilach ma się z czego pośmiać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry