Widok

Kim jest Halewicz?

Za kazdym razem, kiedy tylko zaglądam na forum (a zdarza sie to nawet w tygoniowych przedziałąch czasowych), mam "przyjemność" czytać wypociny niejakiego Pana HALEWICZA. Kto to jest i czemu siedzi niemal na każdym wątku forum? Po przeczytaniu kilku jego wypowiedzi stwierdzić mogę, że napewno załadając ten wątek karmię jego żądzę istnienia na forum...
Tak więc Panie Halewicz, niniejszy wątek dedykuję Panu. Nażryj się Pan...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 12
@Kasia, @bozenka, @StałaForumowiczka i inni piewcy Halewicza:

wejdźcie prosze na wątek
http://forum.trojmiasto.pl/Co-by-powstancy-z-nimi-zrobili-t400606,1,30.html

i przeczytajcie wypowiedź Waszego Inteligentnego Bożyszcza z dzisiaj (07/08) z godz 13:38
Prawda, że błyskotliwa?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak to kim? Osobą rozpoznawalną na forum, osobą kontrowersyjną, czasem wypowiadający się bardzo mądrze, czasem wręcz obraża innych, nie lubi jak ktoś ma inne zdanie niż jego własne- a jak już je ma to na pewno kiedyś podzieli zdanie Halewicza :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
ech...

to samo moglby powiedziec narkoman albo alkoholik o swoim nalogu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt tu niczego nie nadużywa...
skoro ktoś ma coś do dodania w danym temacie to to robi. proste? proste!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
JA WIEM KIM JEST HAL.
http://www.youtube.com/watch?v=YtyX-GsK4dQ
TO WŁAŚNIE ON
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
HAL na PREZYDENTA
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
aha
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja na Halewicza oddalabym swój głos:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
Dla mnie znajomość kandydata to trochę za mało a w zasadzie w przypadku Halewicza: za dużo :)
Głos na osobę nieznaną to oczywiście totolotek. Można zmniejszyć ryzyko, kierując się sympatiami partyjnymi - jednak zawsze będzie to ryzyko.
W przypadku Halewicza - nie ma żadnego ryzyka. Jego przekonania dyskredytują go w 100% w moich oczach :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeżeli Hal będzie startował do samorządu a utrzyma swoja aktywność na forum to ja bym zagłosował. Lepszy nadaktywny Hal, z którym można się jakoś skontaktować chociażby na forum, niż jakaś enigmatyczna gęba z bilbordu. Poza tym, byłby to socjologiczny przykład oddolnego zbierania głosów. Podoba mi się ta teoria;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
Najwyraźniej mu zazdroscisz:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
@ sadyl

Halewicz w całej swej wszechwiedzy jest po prostu głupi

bo jaki dorosły człowiek zostawia dobrowolnie tyle informacji o sobie w necie??

poczynajac od stosunków rodzinnych, upodobań i sposobów spędzania wolnego czasu kończąc na stanie majątku, posiadanych samochodach, profilu spółki którą prowadzi i zdolności kredytowej
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Teoria? Ładne imię!! Gratulacje!! A ile waży?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Urodziła mi się pewna teoria.
Halewicz kilkukrotnie przebąkiwał o zamiarze zaangażowania się w politykę w kontekście przyszłych wyborów samorządowych.
Zatem jego nadaktywność forumowa może być dobrze rozegranym marketingiem. Kreując swą osobę na forum tworzy dosyć liczną grupę swoich zwolenników lub wręcz wyznawców (vide np. Kasia), którzy pocztą pantoflową będą zachęcać swoich znajomych, nie korzystających z Forum, do jego kandydatury.
Obiektywnie patrząc: Halewicz jest bardzo skuteczny w swej autokreacji. Niniejszy wątek również to potwierdza.
Nawet się czasami zastanawiam, czy Halewicz sam nie prowokuje takich wątków, na zasadzie "Nieważne jak mówią - byle mówili".

Czy moja teoria jest choć w części prawdziwa?
Okaże się przed wyborami - czy Halewicz się ujawni z imienia i nazwiska (i numeru listy wyborczej).
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ha ha ludzie co Wy wpisujecie? ;))) Ale skoro absurd goni absurd, to dodam również swoja wariacje;)

Otóż:

Moim zdaniem Hal to dawne wcielenie dalajlamy. Po zakończeniu swej ziemskiej misji jego eteryczna powłoka wpięła się w globalna sieć internetową i stad przemawia do nas ludzi;)

Towarzysz Zetjot to jego odwieczna sansara, która niczym smerf marudek nie cierpi zniecierpieć, ale musi bo taka karma;) Z pewnych źródeł wiem, że organizuje On co roku festiwal muzyki techno - rave pod znamiennym tytułem Escape from Czittamatra. W trakcie tej trzydniowej uczty dla ucha, uczestnicy mogą się zapoznać z naukami o prawdziwej naturze buddy Maitrei. Dla bardziej doświadczonych cykl wykładów o działalności uczonych Dignaga (VI wiek n.e.) i Dharmakirti (VII wiekn.e.).

P.S. Chodza plotki, że w tym roku Zetjot odbedzie publiczną dyskusje sam ze sobą na temat nowych interpretacji jogaczara-swatantrika-madhjamaka przez uczonego Śāntarakita ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Uważaj Kasia żeby Halewicz za tę psią wierność nie przyłożył ci laczkiem....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zetjot ma powodzenie?? :() Chyba wsród pacjentów Srebrzyska:))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
@fggh:
Daj se luz..
Skoro dziewczyna uważa, że wszelkie dyskusje pomiędzy facetami to tak naprawde tylko przykrywka dla koguciego stroszenia piór przed samiczkami - to niech sobie tak uważa.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zatem zgodnie z Twoją logiką - Halewicz jest zazdrosny o powodzenie Zetjota, skoro ciągle go atakuje?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie wiem, może zaraz inna samiczka forumowa napisze,

że Halewicz ma najwiekszego falusa ze wszystkich tu obecnych

ciekawie sie zaczyna
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry