Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM!!! Plac w Alfie przeznaczony jest w 100% dla dzieci myślę, że maksymalnie do 8/9 roku życia. wątek zamknięty Dla starszych dzieci raczej się nie nadaje, ponieważ nie jest zbytnio duży....
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Super! wątek zamknięty Polecam w stu procentach. Organizacja urodzin jak najbardziej na plus. Pani...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 marca 2017

Jest spoko wątek zamknięty Byłem ze swoim młodocianym. Obsługa genialna, panie bardzo miłe i w...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 grudnia 2016

OBSŁUGA - Pani w obsłudze nie nadaje się do tej pracy wątek zamknięty Pani blondynka o łądnej buzi siedzi przy komputerze i nie zwraca uwagi na...
~wiola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 grudnia 2016

Brak kompetencji i bezczelnosc Pani Opiekunki wątek zamknięty Odradzam wszystkim to miejsce!!!. Placówka nie tylko nie informuje o imprezie...
~ZACZESMAX
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 września 2016

Urodziny - totalna porażka !! wątek zamknięty Nigdy więcej nie zorganizuje tam urodzin. To jakieś jedno wielkie...
~Pashima
4

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2015

Polecam dla normalnych, odradzam angielskim zarobasom wątek zamknięty Od kilku lat chodzimy z corka na plac do kinder planeta w alfa centrum i...
~Adam Wisniewski
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 września 2016

Porażka wątek zamknięty Plac zabaw w alfa centrum to jakiś śmiech i kpina z ludzi tam przychodzących....
~Niezadowolona mama
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 maja 2016

Fajne miejsce na zorganizowanie urodzin wątek zamknięty Od 3 lat, co roku organizuję urodziny w Kinderplanecie. Nigdy nie zdarzyło...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2016

urodziny- stanowcze NIE wątek zamknięty "Animatorka" to jakaś porażka, pomalowała jedynie dzieciom buźki (zdolności...
~mama
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2016

SUPER URODZINY wątek zamknięty GORĄCO POLECAM :) Super zabawa, Panie bardzo pomocne, przy ogarnięciu...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 stycznia 2016

bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Odwiedzam kinderplanetę w Alfie średnio raz w tygodniu. Moje dziecko zawsze...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 grudnia 2015

Nie polecam urodzin dla dziecka w tym miejscu wątek zamknięty Animatorką była pani z recepcji tego placu zabaw, kompletnie się do tego nie...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2015

Odradzam wątek zamknięty Rzadko kiedy wystawiam opinie jednakże dzisiejsza sytuacja jaka spotkała mnie...
~mama
7

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 lutego 2013

Beata - opinia wątek zamknięty Dzisuaj były urodziny moich córek 5lat i 1 roczek pani animatorka (tylko z...
~Beata
2

dodano: 31 sierpnia 2014

Opinia wątek zamknięty Raz - przystępne ceny, jedne z najniższych w mieście, wiele promocji, miłe...
~Marzena
-

dodano: 10 września 2014

Super plac zabaw dla maluszka wątek zamknięty szukałam placu zabaw w którym może się pobawić maluszek ok 1 roku. taki zeby...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2014

nie polecam wątek zamknięty nie polecam
~lucjan
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 grudnia 2011

Świetne miejsce! wątek zamknięty Nie rozumiem negatywnych opinii - wystawiają je chyba osoby, które same...
~Ela
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty W tym miesiącu byłem ze swoim synkiem na urodzinach organizowanych na tym...
~Rafał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry